pl00b00 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 znacie moze jakies programy rownie dobre co ping plotter v2.40?? bo skonczyl mi sie czas uzywania, a nie moge znalezc "magicznego patcha" :P co by dzialal. tylko nie pisac, ze google. bo nie chce mi sie tysiecy programow sprawdzac. doradzcie cos co wy uzywacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Windowsowego PING'a :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Netlab ma opcje pingowania i jest zdajscie darmowy Windowsowego PING'aW jego przypadku bedzie raczej mało przydatny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Netlab ma opcje pingowania i jest zdajscie darmowy Windowsowego PING'aW jego przypadku bedzie raczej mało przydatny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 To bylo tak zartem. Programy innych producentow maja, oczywiscie, wiecej pozytecznych opcji. Jak koniecznie chcesz zostac przy "ping plotter v2.40" to poczekaj jeszcze troche. Moze ten "magiczny patch" juz wkrotce pojawi sie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 no to sprawdze w takim razie netlaba, a jak nie beddzie mi pasowal- to no coz, cza bedzie moze poprosic mikolaja :P o pp v2.4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...