PaszczurTasmanski Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 Problem pojawił się jakieś dwa tygodnie temu. Nic nie było aktualizowane ani nie był instalowany dodatkowy sprzęt. Objawy następujące: 1. Power->Blokada na ekranie rozruchu Windows (tym z kropkami kręcącymi się w kółko). Kropki ruszają się powoli i nie chce przejść dalej. 2. Power->Uruchamia się na chwilę, potem zdycha - w tym scenariuszu nawet ekran się nie zdąży podświetlić . ZAWSZE uruchamia się najpóźniej za drugim razem. Czasami za pierwszym. Jak już się uruchomi jest stabilnie. Puszczałem Prime95 - wytrzymał. Puszczałem memtest - dał radę. Testy dysków nic nie wykazały. Zostaje płyta główna lub zasilacz jednak czy w tym przypadku nie powinienem mieć problemów z działaniem ? Witcher3 mi chodzi i się nie wywala to samo dotyczy innych gier. Konf: G3528 podkręcony G1 Sniper B5 Zasilacz Bquiet 530W GTX 560 Jakieś sugestie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...