Skocz do zawartości
unbanned00

3000zł z Win do League of Legends i CS GO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuję laptopa do 3000zł z windowsem 8/8.1.

Jeśli chodzi o moje wymagania to przede wszystkim zależy mi na dobrym wykonaniu. Zależy mi aby miał dobre chłodzenie i fajnie byłoby aby nie był zbyt głośny.

Laptopa zamierzam używać do normalnego użytku (internet itd.) i do gier (!).

Jeśli chodzi o gry, to nie zamierzam ogrywać na nim żadnego GTA V czy, nie daj boże Wiedźmina III. Do takich gier wolę zakupić konsolę, co by nie katować zbytnio tego laptopa. Chciałbym zagrać we wszystkie produkcje których niestety nie uruchomię na konsoli tzn. Counter Strike GO, League of Legends. Czasem może odpalę jakąś starszą grę pokroju Diablo III.  

Jeśli chodzi o mobilność to nie zależy mi na tym w ogóle, mimo iż interesuje mnie laptop to nie przykuwam wagi do kilogramów i wielkości..

Poza tym fajnie byłoby aby posiadał te ~100GB SSD. Byłoby super^^

Reasumując:

1. Dobre wykonanie (przede wszystkim chłodzenie).

2. Gry: League of Legends i CS GO na max. ustawieniach.

3. mile widziane SSD

Znajdę coś odpowiedniego (z Windowsem) do 3k?

Ze swojej strony znalazłem:

Co o tym sądzicie? Nie posiada co prawda dysku SSD i to mnie trochę zraża, ale za to grafika całkiem fajna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laptop za 3 tys i matryca HD? Serio?

W tej cenie Acer E5-572G z i5m + GT840. Wysoko taktowany procesor z turbo czyli to co CS:GO oraz diablo lubią, w inne mniej wymagające gry pograsz. Posiada matowy ekran o rozdzielczości FullHD i mocną baterię, obudowa całkiem przyzwoita w porównaniu chociażby do R510 z obudową z modelu za 1500zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

alez r510 wcale nie ma jakiejs tragicznej obudowy w porównaniu do acera.

te kadłubki acerowskie są wszystkie podobne i też są uzywane w modelach za ok 1600 zł...

kiepską obudowe to ma lenovo g510 czy asus x550

@ autor

Do 3 k masz MSI gp7- z i5h + gtx850

jego bonusem jest lepszy serwis w przypadku MSI niz w Asusach

ma złącze msata pod dyski SSD msata czego konkurencji w tej cenie nie mają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi