ziomek78 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2015 Witam, chcę wymienić swoje stare juz wysłużone głosniki creative. Zastanawiam sie nad kupnem Edifier S760D oraz Logitech z906 chyba ze polecacie cos lepszego. Głosniki będą podpięte do karty Creative Recon3D Fatal1ty Professional,głównie będą służyć do gier,słuchania muzyki (wiem ze do muzyki stereo jest najlepsze) i do filmów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur1 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 W tej cenie nie kupowałbym już komputerowych ale coś z firm audio np. Philips Fidelio albo Harman AVR 151 + HKTS 16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Za taką cenę to złożysz sobie porządny zestaw np. z AVR161 i kolumn Heco Victa (sub wtedy zupełnie niepotrzebny, nawet do podstawkowych), lub Taga Harmony TAV-606 v.3 (rewelacyjny zestaw 5.0 w tej cenie). Oba te komplety zmiotą dowolne komputerowe "pierdziawki". Edytowane 2 Września 2015 przez Dammeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur1 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2015 Kolega pisał zestaw do 2500 zł no i nie znając metrażu polecasz takie klocki, a może ma 10m2. W jakim metrażu ma to grać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2015 Poleciłem zestaw zarówno z podłogowymi, jak i samymi podstawkami. Tak więc ma wybór zależnie od tego, jakie ma możliwości ustawienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...