Siwy1988 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, czy będą te części pasować do obudowy? Bede mógł spokojnie pograć na full detalach przy takim zestawie? http://www.morele.net/inventory/info/Rq0wcS/ Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Siwy1988 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanZ Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 Wszystko ok. Acz kolwiek na Twoim miejscu dorzuciłbym do karty z 4GB pamięci na pokładzie, a ograniczyłbym teraz ilość pamięci operacyjnej z 8 do 4GB. Pamięć można rozbudować w przyszłości. Jeśli bierzesz pod uwagę możliwość dozbierania pieniedzy na dodatkową jeszcze pamięć, to polecam taką opcję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 brałbym tańszą budę ale wiekszego ssdeka [po co mu 4GB na takiej karcie?] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 GTX960 4GB jest kompletnie nie opłacalny , tym bardziej przy tych grach . Jak już brać kartę z 4GB VRAM to GTX970 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy1988 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 Po co mam brać lepszą kartę jak 960 jest wystarczający do diablo 3 i do lola? Nie bede grał w battlefield czy w wiedzmina... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 do tych gier to i 960 nad to ;) ale jak poprzednicy do 4gb nie warto doplacac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ja osobiście gram w League na full detalach, R9 270X. Z taką konfiguracją co masz to jedyne co bym zmienił to większy dysk SSD. Chyba że zmieścisz się z obu grami na dysku, swoją drogą LoL zajmuje tylko kilka gb. Nie wiem jak z Diablo ile tego jest, ale na pewno nie będzie problemu z graniem w te tytuły. Plus będziesz się wkurzał chociaż by w League, że ludzie tak powoli się wczytują ;) Ponieważ wczytywanie się gry u Ciebie potrawa jakieś 3 sekundy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy1988 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 No myślę że 128gb starczy, nei zamierzam grac w inne gry, diablo ok 10gb z dodatkiem i aktualizacją, @ aqua o to mi chodzi właśnie żeby gra sie szybko wczytywała i w diablo 3 i w lolu, żeby ludzie na mnie nie czekali :P Dziękuje wam za pomooc, Miłego dnia, pozdrawiam, Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...