Makumba_Ska Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 Witam. Prosiłbym Was abyście polecili mi jakiegoś laptopa w cenie 1800 (jakby się opłacało mogę wydać do 2000 max) Laptop ma być bez systemu , ma służyć do przeglądania internetu , oglądania filmów , czasem jakaś gierka . Matryca 15.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laprekuan Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 Acer v5-552 z amd a8 + radeon 8750 JAkosc wykonania wyraxnie wyzsza niz w tandetnej toshibie ma matową matrycę Niska cena dość dobre podzespoły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba_Ska Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 Gry starszego typu , laptop ma głównie służyć do przeglądania internetu oraz filmów , czy jakbym przeinstalował windows 8 na 7 straciłbym gwarancję laptopa? , zależy mi aby laptop był bez systemu (sam zainstaluje 7) ewentualnie z win7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laprekuan Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 nie stracisz gwarancji a modele z sensownymi grafikami są tylko z systemem poniżej 2 kafli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba_Ska Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) FxJ @Grami się nie przejmuj , chodzi mi o to , żeby poszedł jakiś starszy CoD czy MoH , głównie zależy mi na oglądaniu filmów w internecie no i żeby sam laptop płynnie działał ;) w takim razie może być z system i tak przeinstaluje na 7, to co brać tego Acer v5-552 z amd a8 + radeon 8750 ? Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Makumba_Ska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba_Ska Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Czyli polecasz mi tą toshibe? A opłaca się brać lapka za tą cene z dedykowaną kartą graficzną? Czy raczej nie patrzeć na to ? Chodzi mi o laptop , który będzie najbardziej wydajny w tym budżecie :) Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Makumba_Ska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Jeśli grami się nie sugerować to stawiałbym na della 3543 z i5ulv + 4GB RAM. Posiada lepszą obudowę oraz serwis z 2 letnią gwarancją domowej naprawy. W starsze COD/MOH pograsz bez najmniejszych problemów lub Lenovo G510 z i3m + 4GB RAM. Procesor z serii M a więc wydajność na poziomie i5ULV. Posiada szybki dysk SSD 240GB, który poprawi komfort użytkowania laptopa - największy wzrost wydajności w codziennym użytkowaniu Edytowane 27 Czerwca 2015 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 Do takich celów brałbym jakąś używkę za 500-800zł a resztę dodał do wyjazdu na wakacje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba_Ska Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 Wezmę tego Dell'a dzięki za pomoc chłopaki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laprekuan Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 ofc zdajesz sobei sprawe ze gt820 pomimo nowszej nazwy jest grafika słabsza niz gt730 :), tak samo jak i jest slabsza niz gt640 ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba_Ska Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 Aha.. a znalazłem coś takiego: http://x-kom.pl/p/240404-notebook-laptop-15%2C6-lenovo-g50-80-i5-5200u-8gb-1000-dvd-rw-r5-m330-srebrny.htmlbyłoby dobre? , bo już nie wiem co mam robić .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 Lenovo G50 z i5ulv to następca G510, posiada procesor o tej samej wydajności i porównywalną jakość wykonania - gorszą od Della. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laprekuan Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) FxJ @Grami się nie przejmuj , chodzi mi o to , żeby poszedł jakiś starszy CoD czy MoH , głównie zależy mi na oglądaniu filmów w internecie no i żeby sam laptop płynnie działał ;) w takim razie może być z system i tak przeinstaluje na 7, to co brać tego Acer v5-552 z amd a8 + radeon 8750 ? za 1800 zł moim zaniem to sensowny wybór zostaje tez toshiba z troche lepszym prockiem ale znacznie gorszą jakościowo obudowę, slabszymi przebiegami na baterii na tych 2 bym na twoim miejscu zakonczyl rozwazania Edytowane 28 Czerwca 2015 przez laprekuan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...