Skocz do zawartości
Makumba_Ska

Laptop [1800 - 2000max] PLN do internetu / filmów

Rekomendowane odpowiedzi

FxJ @Grami się nie przejmuj , chodzi mi o to , żeby poszedł jakiś starszy CoD czy MoH , głównie zależy mi na   oglądaniu filmów w  internecie no i  żeby sam laptop płynnie działał ;) w takim razie może być z system i tak przeinstaluje na 7, to co brać tego Acer v5-552 z amd a8 +  radeon 8750 ?

Edytowane przez Makumba_Ska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli grami się nie sugerować to stawiałbym na della 3543 z i5ulv + 4GB RAM. Posiada lepszą obudowę oraz serwis z 2 letnią gwarancją domowej naprawy. W starsze COD/MOH pograsz bez najmniejszych problemów

lub Lenovo G510 z i3m + 4GB RAM. Procesor z serii M a więc wydajność na poziomie i5ULV. Posiada szybki dysk SSD 240GB, który poprawi komfort użytkowania laptopa - największy wzrost wydajności w codziennym użytkowaniu

Edytowane przez kaijitsu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FxJ @Grami się nie przejmuj , chodzi mi o to , żeby poszedł jakiś starszy CoD czy MoH , głównie zależy mi na   oglądaniu filmów w  internecie no i  żeby sam laptop płynnie działał ;) w takim razie może być z system i tak przeinstaluje na 7, to co brać tego Acer v5-552 z amd a8 +  radeon 8750 ?

za 1800 zł moim zaniem to sensowny wybór

zostaje tez toshiba z troche lepszym prockiem ale znacznie gorszą jakościowo obudowę, slabszymi przebiegami na baterii

na tych 2 bym na twoim miejscu zakonczyl rozwazania

Edytowane przez laprekuan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi