kondziorek Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 Witam Mam router od Orange jest to model mv600, była tam zwykła karta SIM (Chyba to się nazywa CMDA). Ale skoczyła się umowa, i wypowiedziałem ją. Router kazano mi zostawić(razem ze stara kartą). Następnie wziąłem sobie router mobilny Wifi ZTE. W którym jest karta LTE 3G/R-UIM. W związku z tym że router jest bezprzewodowy, a potrzebuje jeszcze internet w komputerze, czy jest możliwość aby przełożyć karte (LTE) z routera ZTE do mv600, i tam skonfigurować internet? Próbowałem wpisać pin nowej karty SIM , oraz WAN ( internet i internet) , ale połączenia brak. I teraz pytanie: Czy karta jest niekompatybilna z routerem? Czy źle jest skonfigurowana? Sent from my OV-V10 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 Router zapewne nie posiada obsługi GSM (WCDMA, HSDPA), więc nici z korzystania, chyba, że wrócisz do poprzedniej usługi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziorek Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 Czyli ja nie zrobiłem źle konfiguracji? Wina leży po stronie karty SIM i routera. Bo w tym starym mv600 była zwykła SIM, a w tym ZTE jest już karta RUIM LTE. Sent from my OV-V10 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...