Czarek1010 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 Witam. Wczoraj zlozylem komputer, dzisiaj go podpialem i wlaczylem. Na poczatku byl wybor jakis 1 i2 nie pamietam o co chodzilo, potem wlaczyl mi sie bios(albo sam go wlaczylem f 12) i chyba zmienilem tam jakies ustawienia(teraz nie moge go wlaczyc) i jak wlaczam komputer to wyskakuje mi napis EFI Shell version 2.31 [4.654] Current running mode 1.1.2 Device mapping table blk0 : BlockDevice - Alias (null) PciRoot(0x0)/Pci(0x1f,0x2)/Sata(0x0,0x0) blk1 : BlockDevice - Alias (null) PciRoot(0x0)/Pci(0x1f,0x2)/Sata(0x1,0x0) Shell> nic nie daje przyciskanie f2, f8,f11 Na innym forach czytalem ze niekturym pomogla zmiana dysku twardego na inne miejsce Co wy na to? a moze jakas komenda? PS nie chce mi sie notatnika otwierac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 1. Usunąłem kopię Twojego tematu. Jeśli jest problem z wysłaniem, to najpierw należy otworzyć dane podforum, by zobaczyć czy jednak temat nie został utworzony. 2. Edytowałem Ci posta - jak kopiujesz tekst z innego portalu, to do wklejania używaj skrótu Ctrl+Shift+V, by nie wklejać go razem z formatowaniem (np czarne tło). 3. A system na dysku jest? Bo jeśli nie, to wkładasz płytę z Windows do napędu i instalujesz system - z pustego dysku kompu nie startuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek1010 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 ok, no tak ale nic sie nie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 Clear CMOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek1010 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 cos takiego? http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1204376.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 coś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek1010 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 ok dzieki zaraz to zrobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek1010 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 wszystko jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...