mikiwaw Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 Cześć,potrzebuję jakiegoś urządzenia, które pozwoli mi podłączyć Note 4 do monitora przez HDMI i równocześnie myszkę i klawiaturę przez USB. Szukałem info na ten temat i wiem, że potrzebuję jakiegoś adaptera MHL ale nie umiem określić jakiego. Wiem, że żeby podłączyć zwykły adapter MHL do telefonu z Samsungiem potrzebuję przejściówki 5pin - 11pin ale czy wtedy będę mógł podłączyć jeszcze mysz i klawiaturę? Czy oficjalny adapter od Samsunga pozwoli na taką funkcjonalność? Nie zależy mi na marce, ważne żeby działało i było jak najtaniej. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 Znaczy mamy za Ciebie użyć Google? Taptaptap Mlais M52 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikiwaw Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 Jeżeli umiesz odpowiedzieć na te pytania używając Google to bardzo proszę. Ja nie byłem w stanie, wszystko co zrozumiałem opisałem wyżej, ale nie znam się temacie i potrzebuję odpowiedzi od osoby, która rozumie jakiego urządzenia potrzebuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...