bartek1110 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2015 Nie wiem co zabrało mi miejsce na dysku c. Miałem wole ok 60gb kiedyś sprawdzam a tu na dysku c tylko 21 gb wolnego. Gdzie podziały się te 40 gb? Jak je odzyskać? Mam wyłączoną hibernację, Opróżniłem katalog "temp" w windowsie. I nic zyskałem kilka mb. Opcja Oczyszczania systemu też nie pomogła. Co mogło tak nagle zabrać tyle GB i jak je odzyskać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2015 Moje Dokumenty? Pobrane?Pulpit? Cache Origin/Uplay/Steam'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2015 Ściągnij program "treesize" i sprawdź który katalog ile Ci zajmuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1110 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2015 Znalazłem ten folder na dysku c. To "system volume information" Problem w tym, że nie mam do niego dostępu. Jak uzyskać dostęp do tego katalogu aby pousuwać znajdujące się w nim pliki? Z tego co wyczytałem to nie są one niezbędne do działania systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neris Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Wejdź sobie w start i wpisz Oczyszczanie dysku, wybierz C i gotowe. Kilka GB się zwolni od ręki. Chyba, że przez oczyszczanie systemu mam rozumieć 'oczyszczanie dysku' i już to zrobiłeś. Edytowane 1 Lipca 2015 przez Neris Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2015 Przywracanie systemu włączone czy wyłączone ? Bo ten katalog służy głównie do przechowywania kopii systemu zrobionych przez tą funkcję . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1110 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2015 Nie było wyłączone. Teraz wyłączyłem. (nie wiem czy to dobrze). Zadziałało też oczyszczeni systemu. 40gb znowu wróciło . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...