elfuego Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Powitać, Mam problem z aktualizacja win 8 do 8.1. wchodze w sklep, tam klikam darmowa aktualizacjia, i mam okno pobierz win 8.1 pro. a posiadam zwykła 8. Pytanko czy aktualizowac do tego pro( czy po aktualizacji przy weryfikacji klucza nie bedzie zonk{i czy nie beda chcieli hajsów za pro}, bo mam zwykłe 8 ) czy sa jakies myki by zaktualizowac do zwykłej 8. mam lapka lenovo z partycja recovery i tym całym uefi. . z iso 8.1 na tym lapku są problemy podobno, nie staruje recovery w razie wojny.Pozdrawiam Edytowane 3 Lipca 2015 przez elfuego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 No to teraz usiadz i pomysl logicznie Skoro masz zwykla win8 to jak chcesz za free zaktualizowac do wersji 8.1pro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 nie chce aktualizować do pro, nie potrzeba mi pro, tylko do zwykłej, moze jakas promocja pro za free jest nie wiem. to teraz jak zrobic by w sklepie miec zwykłą, aktualizacje mam wszystkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Zainstaluj sobie classic shell i wytrzymaj ten miesiac do win10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) a co po miesiacu, jakas ogólna aktualizacja do win10, bo rezerwacja mi sie nie wyswietla. eh widze ze jestem do tyłu ze wszelakimi nowinkami. chciałem aktualizowac do 8.1 ze wzgledu na te rezerwacje, ktora na 8 sie nie wyswietla. natomiast stary win 7 jest nia atakowny juz dłuzszy czas - rezerwacją Edytowane 3 Lipca 2015 przez elfuego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Wejdź na forum dyskusyjne MS i tam poszukaj, może znajdziesz odpiwedź na swoje problemy ? http://answers.microsoft.com/pl-pl/windows/forum/windows_8-windows_update?sort=lastreplydate&dir=desc&tab=threads&status=all&mod=&modAge=&advFil=&postedAfter=&postedBefore=&threadType=all&tm=1435920749743 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 dzieki za stronke napisałem do nich, jak co to dam odpowiedz, co radza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artymienek Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Cały poradnik, Win8 do Win8.1 aktualizuje się przez sklep: http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows-8/update-from-windows-8-tutorial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 czytałem w pierwszej kolejnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artymienek Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Możesz też spróbować aktualizacji z ISO: http://antyweb.pl/omin-problemy-z-aktualizacja-i-pobierz-dysk-instalacyjny-z-windows-8-1-chociaz-microsoft-teoretycznie-go-nie-udostapnia Pobierasz z tą sztuczką płytę win 8.1 i próbujesz, może się uda :) Edytowane 4 Lipca 2015 przez artymienek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Klikałeś w tym sklepie na pobieranie 8.1 Pro? Kliknij i zobacz, co się stanie. Byleby wymusić aktualizację. Nie wiem jak w 8, ale wcześniej był jeden Service Pack do wszystkich wersji systemu. Czekanie na W10 nie ma sensu, bo to nic nie zmieni. Aktualizacji z 8 nie będzie, wyłącznie z 8.1 i 7 SP1. Wysłano z Nokia Lumia 920 Edytowane 4 Lipca 2015 przez maker3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 klikałem , pobiera 8.1 pro i chce instalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4zen Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Do aktualizacji użyj AppsDiagnostic.diagcab według poradnika: http://www.eightforums.com/tutorials/20291-windows-store-apps-troubleshooter-fix-apps-windows-8-a.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 dzięki, będę w domu, oczywiscie spróbuje. dzeki za wszelkie propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) chyba nie jest dobrze , czysciłem cache sklepu wszedłem w bios i tam mam info license win 8 pro mbr ipg, czyli któray w koncu mam ? pro czy nie pro bo juz nie wiem. Edytowane 6 Lipca 2015 przez elfuego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...