drake29a Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Chciałem dokupić sobie jakiś mini PC, zastosowanie serwer web/continous integration itp. Bxbt-1900 kosztuje 530 zł, zastanawiam sie czy w tych okolicach cenowych znajdę cos innego ciekawego. System docelowy Linux debian/ubuntu.Wymagany ethernet,Miłe widziany DP.Łącznie z 4gb ram i dyskiem ssd/hdd (nie wiem jeszcze) 1000zl. Pojemność dysku bedzie zależna od pozostałych funduszy, wiecej na zabawkę do własnych projektów raczej nie chce wydawać :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 4 Lipca 2015 przez drake29a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Bawilem sie tym Gigabyte... bardzo fajna konstrukcja. Niezle upchali w to malenstwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drake29a Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Jeśli chodzi o zapotrzebowanie na prąd i wydajność w tej cenie to wymiata, szukałem ale nie znalazłem nic lepszego, wiec pytam czy ktoś inny ma jakies doświadczenia z tym. Poza tym czy pomysł mini serwera trzyma sie kupy na takim urządzeniu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...