Slayer Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Znalazłem jakiś czas temu fajną stronkę. Są tam m.in. zdjęcia z powyższego filmu. Powiem tyle, że z niektórych to nieźle gniłem :lol: :lol: :lol: :lol: To nie jest dowcip :!: :lol: :lol: Sami zobaczcie poczciwego Arniego http://www.countingdown.com/movies/termina...ltimedia/images Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 http://www.arnoldmovies.com/movies/t3/cast...arkfamiglietti/ Ciekawostka: budżet samego filmu( Arnold nie dostanie na razie kasy- gra za darmo 8) ) wynosi NA RAZIE 175 milionów DOLCÓW!!!!!! Chyba wykupię 5 seansów z rzędu :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 :twisted: no no no to bedzie niezły film!!!!!!!!!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam13 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Taki niezły to on chyba jednak nie będzie. Poziom Robocopa 3, czyli dno chodź może się mylę. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 na onecie jest w 3pizdy zdjec z t3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Kurna temat zprzed 11 miesięcy :D Ja tam wierzę w Arnolda.....- przynajmniej wiele dialogów nie będzie :lol: Films owszem- moze być rozczarowniem, ale co wy chcecie?! 12 lat po części 2 zrobili film....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Wiecie co wam powiem. Terminator 3 to bedzie taki Terminator 2 tyle ze z lepszymi efektami specjalnymi i z kobieta zamiast T1000 wiec jak komus podobala sie 2 to 3 tez mu sie spodoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Efekty specjalne.. podstawą dzisiejszych filmów :( Fotki niw wiele mi mowiaa, trzeba będzi go obejrzec i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 po zdjeciach nieda sie ocenic filmu tak wiec trza bedzie czekac na seans :D ale chyba zapowiada sie dobrze 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 A co myślicie o Matrix Reloaded ? Niektore sceny walki wygladaja jak gra komputerowa, efekty zniewalające, mam nadzieje ze to niebedzie totalna kicha, bo 1 czesc to byla dosyc kontrowersyjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Terminator 2 to byl film , to byl przyklad ze czesc druga moze byc lepsza niz pierwsza a malo bylo takich filmow :] pamietam jak na koncu smigaal do rozgrzanego metalu , wtedy to sie przykro robilo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 To adam_13 dziada odkopal... :| No ja tez wyczekuje tego filmu z niecierpliwoscia chociaz po przestudiowaniu trailerow wydaje mi sie ze "trojka" nie bedzie lepsza od poprzednika, a juz napewno nie pod wzgledem efektow. Jednak T2 rulz. I animacje robione na Amisi - miooodzio :). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...