Skocz do zawartości
Slayer

Terminator 3- zdjęcia z filmu

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem jakiś czas temu fajną stronkę. Są tam m.in. zdjęcia z powyższego filmu. Powiem tyle, że z niektórych to nieźle gniłem :lol: :lol: :lol: :lol: To nie jest dowcip :!: :lol: :lol:

Sami zobaczcie poczciwego Arniego

http://www.countingdown.com/movies/termina...ltimedia/images

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.arnoldmovies.com/movies/t3/cast...arkfamiglietti/

Ciekawostka: budżet samego filmu( Arnold nie dostanie na razie kasy- gra za darmo 8) ) wynosi NA RAZIE 175 milionów DOLCÓW!!!!!!

Chyba wykupię 5 seansów z rzędu :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna temat zprzed 11 miesięcy :D

Ja tam wierzę w Arnolda.....- przynajmniej wiele dialogów nie będzie :lol:

Films owszem- moze być rozczarowniem, ale co wy chcecie?! 12 lat po części 2 zrobili film.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co myślicie o Matrix Reloaded ?

Niektore sceny walki wygladaja jak gra komputerowa, efekty zniewalające, mam nadzieje ze to niebedzie totalna kicha, bo 1 czesc to byla dosyc kontrowersyjna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To adam_13 dziada odkopal... :| No ja tez wyczekuje tego filmu z niecierpliwoscia chociaz po przestudiowaniu trailerow wydaje mi sie ze "trojka" nie bedzie lepsza od poprzednika, a juz napewno nie pod wzgledem efektow. Jednak T2 rulz. I animacje robione na Amisi - miooodzio :).

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi