Grimlock Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 A jednak... Jak włączysz tryb samolotowy to możesz też kliknąć w ikonke wifi i go aktywować na trybie samolotowym. Nie wiem czy wczesniej tez tak to działało, bo nie zwróciłem na to uwagi. W 8.1 żeby tak zrobić trzeba było się świadomie przeklikać przez ustawienia. Faktycznie, jest tak jak opisujesz. Aktywny "tryb samolotowy" nie blokuje możliwości ręcznego włączenia połączenia WiFi. Przy aktywnym "trybie samolotowym" piszę teraz tego posta ;) Byk do poprawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Dzięki tej aktualizacji w końcu działa mi wybudzanie z trybu uśpienia na służbowym laptopie HP 450 G1. Nareszcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Robił ktoś z was może powrót na siódemke? Ciekawi mnie czy traci się jakieś dane, a konkretnie savey do wieska;) Win 10 byłby fajny gdyby był ukończony, najpierw przestał działać menu start , jak już to zrobiłem to odkryłem ze nie da sie jpg przeglądać. Obecnie nie dziala panel sterowania i file explorer także nie mam nawet jak przegrać tych savow. Chyba ze wiecie jak to naprawić to zostawię, a jesli nie to w tell us more bedzie : dear Ms , this is big bag of shit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Równie dobrze możesz zreinstalować 10 na czysto i też będzie działać. Większość błędów wynika z aktualizacji, a nie niekończenia 10. Wysłano z Lumia 920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Włączyłem tryb tabletowy i file explorer wrócił, jeszcze tylko dojde jak ustawić te zdjęcia i może reinstall nie będzie konieczny.Będąc obiektywnym to na pewno na plus jest działanie przeglądarki, nie wiem czy to placebo ale chyba stronki smigaja szybciej.W grach jakoś różnicy nie widziałem póki co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Dziwne problemy macie z tym W10 ja go używam od premiery i jeszcze ani razu nic się nie stało a komp chodzi po 8 godzin dziennie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 U mnie win 10 zainstalowany na 4 laptopach i jednym pc od premiery no i zero problemu. Tym bardziej po ostatniej duzej aktualizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 A jpg wam czyta normalnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech1991 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 U mnie nie ma żadnych problemów. Z tym, że zrobiłem czystą instalację. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Mam nadzieję ze znajdę jakiś fix bo nie chce mi sie znowu ściągać Wieska,Attili i Gta v.Ale gdybym musiał to poprostu ściągnąć iso z Windows.com i użyć keya od mojej siódemki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 10 mam obecnie na 2 kompach , notek firmowy i domowy blaszak, zero problemów od samego początku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Mam nadzieję ze znajdę jakiś fix bo nie chce mi sie znowu ściągać Wieska,Attili i Gta v.Ale gdybym musiał to poprostu ściągnąć iso z Windows.com i użyć keya od mojej siódemki?Powinno nawet obyć się bez keya. Aktywacje sobie sprawdzi na serwerach MS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 Czy tylko ja od paru dni nie mogę żadnego update'a systemu pobrać? Był artykuł o Thresholdzie ale zakładka "aktualizacje" nic nie znajduje. Ktoś ma może sposób na rozwiązanie danego problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacior Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 Ja mialem tak ze pokazał aktualizacje , ściągnął, instalował. Przy instalacji wywalił błąd u za każdym razem to samo a po kilku dniach pisze ze nie ma żadnych aktualizacji a system jest aktualny, ale numer wersji jest stary. MS nic nie pisze na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 Ja na moim Samsungu ze stopki instalowałem Win10 (czysta instalacja) we wrześniu. Do tej pory Th2, ani widu ani słychu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 Jesli aktualizacji nie ma to wystarczy pobrac media creation tool ze strony MS, uruchomić i wybrać aktualizacje komputera. Cała filozofia:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 Mnie się nie spieszy, żeby ją instalować, wszystko mi działa poprawnie, tylko jako ciekawostkę to napisałem, bo co do zasady nie jest spełniona żadna z podawanych przesłanek niedostępności tej aktualizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Widzę że nie tylko ja mam ten problem, na weekendzie może się pobawię z nim ;) Edytowane 26 Listopada 2015 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2015 Ja mam ostatnią aktualizację z 25.11: Aktualizacja zbiorcza dla systemów Windows 10 Version 1511 opartych na procesorach x64 (KB3120677) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 Cwaniaki chrzanione - na pulpit wyskoczyło mi wielkie okno reklamujące Win10 z dwoma przyciskami: "uaktualnij teraz" i "uaktualnij później". Nieważne, który klikniesz, i tak pobiera Ci system na dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Mógłby jakiś dobry człowiek napisać po kolei co musze zrobić żeby powylaczac szpiegujace <span style='color: red;'>[ciach!]</span>a w win 10 ? Wiem ze Google nie boli ale mam nadzieje ze tutaj wylowie esencję i same rzetelne porady. Niby nic ważnego na kompie nie mam ale i tak jakos z tylu glowy nie pasuje mi to ze ktos kto pracuje w ms moze poprzegladac moje dane bo np. akurat mu sie nudzi :) Edytowane 28 Listopada 2015 przez Bartek1985 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 chyba można użyc https://www.safer-networking.org/spybot-anti-beacon/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzech1991 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 Cwaniaki chrzanione - na pulpit wyskoczyło mi wielkie okno reklamujące Win10 z dwoma przyciskami: "uaktualnij teraz" i "uaktualnij później". Nieważne, który klikniesz, i tak pobiera Ci system na dysk.Zaspałeś jakieś kilka miesiący. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2015 Przypomnienia o tym systemie miałem od samego początku, ale po raz pierwszy pojawił mi się taki badziew. Zamknąłem cały proces i od teraz już więcej go nie zobaczę, chyba, że sam będę chciał. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Marcin Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Witam wszystkich, Muszę przeinstalować Windows 10, w związku z tym szukam najnowszego obrazu iso. Ma ktoś może pod ręką link do strony microsoftu, z której mógłbym go pobrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Marcin Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench Dzięki za szybką odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Cwaniaki chrzanione - na pulpit wyskoczyło mi wielkie okno reklamujące Win10 z dwoma przyciskami: "uaktualnij teraz" i "uaktualnij później". Nieważne, który klikniesz, i tak pobiera Ci system na dysk. Widać mieli trochę narzekań ze strony użytkowników, ponieważ zmieniła się treść drugiego przycisku - teraz jest "pobierz teraz i uaktualnij później". To przynajmniej nie pozostawia najmniejszej wątpliwości co do zamiarów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ktoś ma jakiś pomysł jak wymusić znalezienie najnowszej wersji system w10 ? Tylko media creation?? (Mam starą wersję win10 a "aktualizację" twierdzą że mam najnowszą wersję) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 A nie masz przypadkiem Enterprise? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...