Skocz do zawartości
zenobiuszek

cennik hurtowni actoin

Rekomendowane odpowiedzi

Zdziwilibyście się, jak mała jest czasami różnica...

zenobi - wejdź na http://www.action.com.pl/ i tam masz maila do firmy, możesz ich poprosić o cenę tych monitorów i jeśli będziesz chciał kupić, to wystarczy podpisać z nimi umowę - tylko trzeba mieć firmę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdziwilibyście się, jak mała jest czasami różnica...

Ta roznica jest taka mala bo firmy na powaznie handlujace sprzetem maja od tych cennikow rabaty. Sam kupuje u znajomych w cenach nizszych niz z cennika Ationa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi ostatnio odcieli dostep do abcdaty :( ,z sensownych mi jush tylko california i incom zostaly ;[ ,I aragorn ma racje ale czesciowo ,firmy CZASAMI maja nizsze ceny jeshcze ale jak sie dzwoni i osobiscie rozmawia + musi byc dlugi i satysfakcjonujacy "stosunek" z hurtownia :).Przyklad ,kupowalem ostatnio monitor dla dziewczyny ,NEC 1760NX

W abcdacie stal 2300 , w INCOMie 2280 ,a ostatecznie zostal zakupiony w INCOMie za 2230.Na komputroniku wtedy stal bodajze 2700 :P.Ale czesto gesto sprzedawczy zarabiaja kilka-kilkanascie zlotych na towarze, znam tez przypadki zerowej marzy dla "zachecenia" klientow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak by nie zmienili hasla i loginu na www.action.pl to bym podal , a tak lipa , moze ktos ma aktualne haslo i login ?

Ja znałem do Actiona

nick: dealer

hasło: myszka

Ale niestety już nie działa.. a jakie ty znałes?

W sumie ceny hurtowe dostepne dla sklepów sa rózne uzaleznione od obrotu też sklepu.. Co z resztą zapewne można się tez skapnąc po haśle :D..

To samo jest z Proline:

nick był: hurt2

hasło: !hurtuf

Ale doopa nie działa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak by nie zmienili hasla i loginu na www.action.pl to bym podal , a tak lipa , moze ktos ma aktualne haslo i login ?

Ja znałem do Actiona

nick: dealer

hasło: myszka

Ale niestety już nie działa.. a jakie ty znałes?

W sumie ceny hurtowe dostepne dla sklepów sa rózne uzaleznione od obrotu też sklepu.. Co z resztą zapewne można się tez skapnąc po haśle :D..

To samo jest z Proline:

nick był: hurt2

hasło: !hurtuf

Ale doopa nie działa...

tez takie znalem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi