zenobiuszek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 poszukuje cennika hurtowni action,prosze o maila firmy,,,,,interesują mnie ceny monitorów 17 firmy lg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Wklejcie hurtowe ceny na forum popatrzymy ile sklepy kroją z nas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Zdziwilibyście się, jak mała jest czasami różnica... zenobi - wejdź na http://www.action.com.pl/ i tam masz maila do firmy, możesz ich poprosić o cenę tych monitorów i jeśli będziesz chciał kupić, to wystarczy podpisać z nimi umowę - tylko trzeba mieć firmę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiuszek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ok,dzięki juz posłalem im maila z prośbą o cennik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Zdziwilibyście się, jak mała jest czasami różnica... Ta roznica jest taka mala bo firmy na powaznie handlujace sprzetem maja od tych cennikow rabaty. Sam kupuje u znajomych w cenach nizszych niz z cennika Ationa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 jak by nie zmienili hasla i loginu na www.action.pl to bym podal , a tak lipa , moze ktos ma aktualne haslo i login ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 o qrde znałem hasła do incoma, action i proline i dooopa. pozmieniali.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Mi ostatnio odcieli dostep do abcdaty :( ,z sensownych mi jush tylko california i incom zostaly ;[ ,I aragorn ma racje ale czesciowo ,firmy CZASAMI maja nizsze ceny jeshcze ale jak sie dzwoni i osobiscie rozmawia + musi byc dlugi i satysfakcjonujacy "stosunek" z hurtownia :).Przyklad ,kupowalem ostatnio monitor dla dziewczyny ,NEC 1760NX W abcdacie stal 2300 , w INCOMie 2280 ,a ostatecznie zostal zakupiony w INCOMie za 2230.Na komputroniku wtedy stal bodajze 2700 :P.Ale czesto gesto sprzedawczy zarabiaja kilka-kilkanascie zlotych na towarze, znam tez przypadki zerowej marzy dla "zachecenia" klientow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 jak by nie zmienili hasla i loginu na www.action.pl to bym podal , a tak lipa , moze ktos ma aktualne haslo i login ? Ja znałem do Actiona nick: dealer hasło: myszka Ale niestety już nie działa.. a jakie ty znałes? W sumie ceny hurtowe dostepne dla sklepów sa rózne uzaleznione od obrotu też sklepu.. Co z resztą zapewne można się tez skapnąc po haśle :D.. To samo jest z Proline: nick był: hurt2 hasło: !hurtuf Ale doopa nie działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 www.a.pl login : KATOWICE haslo: PROLINK i wszystko jasne;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 jak by nie zmienili hasla i loginu na www.action.pl to bym podal , a tak lipa , moze ktos ma aktualne haslo i login ? Ja znałem do Actiona nick: dealer hasło: myszka Ale niestety już nie działa.. a jakie ty znałes? W sumie ceny hurtowe dostepne dla sklepów sa rózne uzaleznione od obrotu też sklepu.. Co z resztą zapewne można się tez skapnąc po haśle :D.. To samo jest z Proline: nick był: hurt2 hasło: !hurtuf Ale doopa nie działa... tez takie znalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...