Flatronw1943ts Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Witam, wczoraj spadł mi kwiatek z doniczką na ekran który teraz wygląda tak : Da się go jakoś naprawić? Chciałbym wiedzieć co się stało z nic, co się popsuło, co naprawić trzeba i ile to będzie kosztować... Z góry dzięki i pozdrawiam. Edytowane 6 Lipca 2015 przez Flatronw1943ts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Co to ma wspólnego z działem laptopy . Z tego co widać to uszkodzeniu uległa matryca , wymiana może być dość kosztowna , wieksza część ceny monitora to właśnie sama matryca . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Przykro mi ale twój monitor oraz post nadają się tylko do kosza. Nie uratujesz i nie naprawisz bo matrycy nigdzie nie dostaniesz. A nawet gdyby to i tak matryca będzie droższa od nowego monitora ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...