thelama Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Mam plyte ECS K7S5A na chipsecie SiS735. Kupuje sobie nowy dysk WD 800JB i chcialbym sie Was zapytac czy bedzie on calkowicie widziany przez ta plyte ? Chcialem zflashowac sobie biosa , ale nie moge znalezc zadnych biosow na stronie ECS do mojej plyty !! Gdzie mam jeszcze szukac ? Czy do tej plyty wogole nie ma uaktualnien biosu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelama Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 sorx , pomylka ! Jezeli wiesz cos na ten temat to przejdz do "Sterowniki & BIOS" CLOSE !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 grr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 www.ocworkbench.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość netkafejas Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 stary do k7s5a hest wysyp biosow zarowno tych oficjalnych jak i tych z "podrecaczami" mialem te plyte wiec wiem o czym mowie co do hd nie widze przeszkod zeby go nie widzialo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 stary do k7s5a hest wysyp biosow zarowno tych oficjalnych jak i tych z "podrecaczami" mialem te plyte wiec wiem o czym mowie co do hd nie widze przeszkod zeby go nie widzialo Po jakiego wyciągasz ten temat, który i tak nie powinien w ogóle się tu znależć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Przenoszę na biosy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 widzisz mój sprzet :) i wszystko jasne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...