Skocz do zawartości
thelama

ECS K7S5A v.1.0 # PILNE !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam plyte ECS K7S5A V 1.0 na chipsecie SiS735. Kupuje sobie nowy dysk WD 800JB i chcialbym sie Was zapytac czy bedzie on calkowicie widziany przez ta plyte ? Chcialem zflashowac sobie biosa , ale nie moge znalezc zadnych biosow na stronie ECS do mojej plyty !! Gdzie mam jeszcze szukac ? Czy do tej plyty wogole nie ma uaktualnien biosu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam kolejne pytanie :

1. Sisoft Sandra pokazuje ze moj BIOS jest z 04/02/01 8O 8O 8O 8O 8O 8O i znalazlem ta stronke, pisze ze tam sa BIOSY do mojej plyty z wersja 1.X i 3.X , CO TO JEST PCB ? Czemu ostatnie uaktualnienie do mojego BIOSU jest z 2001/10/24 ? Czyzby juz wyczerpano mozliwosci jakiejkolwiek aktualizacji ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jestes tego w 100 % pewnien ? Czy bez flashowania BIOSu ona go obsluzy ! Mam wersje plyty 1.0 a BIOS z 04/02/01 .. . A czy mozna traktowac BIOS do 3.0 jak 1.0 ? tzn 3.0 = 1.0 ? A jezeli flasciach!e bios to wgrywam najnowsze auktualnienie czy kazde po kolei !! ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chce kupic 512 mb RAMU ! Jaki mi doradzacie ? Teraz mam juz zainstalowane 128 ddr 266 chce kupic 333 bo juz 266 nie ma w sprzedarzy bo sa nie oplacalne ! Kupic jakis no-name czy Kingstone lub NANYA ? Nic sie im nie stanie jezeli beda pracowac rownolegle a ten 512 na zanizonej czestotliwosci ? Czy moze wywalic te stare 128 ? CHYBA KUPIE 512 NANTA CL 2.5

http://www.ecsusa.com/downloads/k7s5a.html Ktory sciagnac ? Ten na samym dole ? Bedzie dzialac OK ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi