TanneR Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Jak w temacie wie ktoś może kiedy na naszym rynku pojawią się jakieś nowe proce z AMD :?: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 duronow nie bedzie a athlony 0.13 juz sa (u jednego kolesia na allegro, niestety tylko jeden model) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Dodam jeszcze że durniow nie bedzie ponieważ i to jest banalne irma amd nie ma pieniedzy aby reklamowac athlony i durony. Informacja z gazety "takie dzwieki wydaje myszka:)" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 duronow nie bedzie a athlony 0.13 juz sa (u jednego kolesia na allegro, niestety tylko jeden model) Jak są, jak nie są. Qrde czekam kiedy w lokalnym sklepie zobaczę jakieś nowe proce. Bo mam nadzieję, że stanieje mój wymażony AthlonXP 1600+ 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 sa http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6239791 Jak juz pisalem - jeden model. Przeciez ten XP jest juz tani jak barszcz (~400 zl) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Durony już są wycofywane z produkcji Athlony XP kończą powoli swojego zasłużonego żywota (2500 będzie podobno ostatnim z XP ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 duronow nie bedzie a athlony 0.13 juz sa (u jednego kolesia na allegro, niestety tylko jeden model) Jak są, jak nie są. Qrde czekam kiedy w lokalnym sklepie zobaczę jakieś nowe proce. Bo mam nadzieję, że stanieje mój wymażony AthlonXP 1600+ 8) Podejrzewam, że gdzieniegdzie można ten procek kupić za 380 zł - w hurcie kosztuje nawet poniżej 300PLN netto! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 a najwyżej taktowany Duron to 1.3 czy 1.4? bo już sie w tym gubie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...