Makduf Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 Witam! Poszukuję monitora FHD preferowany 27'' (ale dobrym 24'' też nie pogardzę). Zastosowanie - gry, filmy. Parę modeli zdążyłem już obejrzeć ale nie potrafię się na nic zdecydować (lekki mętlik w głowie). Pozdrawiam Mak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirMichael Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2015 Witam! Poszukuję monitora FHD preferowany 27'' (ale dobrym 24'' też nie pogardzę). Zastosowanie - gry, filmy. Parę modeli zdążyłem już obejrzeć ale nie potrafię się na nic zdecydować (lekki mętlik w głowie). Pozdrawiam Mak napisz w co grasz i czy wolisz ładny obraz czy szybka matryce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2015 Już kupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirMichael Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2015 Już kupił. a jaki kupił? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Witam, tak temat nie aktualny. Kupiłem monitor Asus VX279Q (AH-IPS matryca) - bardzo fajnie się sprawuje (gierki w które gram to dragon age 3/ gta v/fifa 15) Edytowane 24 Lipca 2015 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...