Azathermenian Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) Witam, mam na oku następujący zestaw: http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_lipiec_2015?page=0,10 Wyniesie mnie to jakieś 2300 zł gdyż mam własny napęd. I tu pytania do Was Sprawdzi się ten zestaw ? Każdy podzespoł jest ze sobą w 100% kompatybilny ? Na jakich maksymalnych ustawieniach video w grze GTA V zagram płynnie ? Ile fpsów wyciągne w CS:GO ? Ile może kosztować najtańsza obudowa do tych podzespołów ? Dodam od razu, że kwota 2500zł jest to max ile mogę wydać I jeszcze jedno, jaką możliwą alternatywę mogę zastosować do tych podzespołów, aby zapłacić mniej, a otrzymać podobne osiągi Edytowane 11 Lipca 2015 przez Azathermenian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2015 A czytałeś cały opis zestawu z proponowaną obudową włącznie ? Masz tam linka do budy SPC Brutus M25 za ~160 zł , chyba że chcesz coś na prawdę taniego to bierz Zalmana T1 za ~100 zł . Zestaw dosyć dobry , pod CS:GO można rozważyć R9 380 , silnik Source lepiej działa na kartach ATI/AMD . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...