qliman Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 wszytkie xvidy chodza mi w takiej szybkoscie dzwiek wyprzdza obraz niewiem czemu.Divxy chodza dobrze . system XP odtwarzam Bestpalyer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Napisz jaki masz sprzęt :!: Nie masz podpisu i nie wiem czy masz nowego kompa czy staruszka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qliman Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 AMD ATHLON 750 320MBrAM grafa 32 ATI RAGE PRO FURY i takie tam jeszcze na 1000000000000% pewien ze to nie wina sprzetu bo jak wlaczam z Bsplayer chodzi normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Wg mnie 3 rozwiązania: 1. Problem z kodekami - zobacz to 2. format c: 3. SZUKAJ - o filmach było ostatnio mnóstwo razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...