Fury161 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Witajcie. Jako że wykończyłem myszkę,muszę zakupić coś w kwocie do 100zł. Oczywiście myszka tylko przewodowa. Od dobrych 6 lat używam tylko A4Tech z serii X (Oscary)-jestem z tych myszek bardzo zadowolony(miałem 3 różne modele,m.in.710,747). Ale chciałbym się zapytać...co Wy kupilibyście? Czy Oscary ciągle są liderami w kwocie do 100zł? A może są jakieś inne ciekawe i przyzwoite myszki? Dodam,że myszka oprócz normalnego użytkowania,będzie służyć do grania w CS:GO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fury161 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 Ostatecznie wybór padł na A4Tech Bloody A9 Avago. Najpierw zakupiłem A4Tech V8M,jednak po doczytaniu niezbyt pochlebnych opinii na temat ich sensorów,zamieniłem na A9. Także kształt samej myszki...miałem pewne obawy pod względem V8.Natomiast A9 wydaje sie być bardzo podobnie wyprofilowana do Oscarów X710,czy też X748,które to bardzo dobrze leżały mi w dłoni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Kurcze, szkoda że nie było tego wątku wcześniej, to nie kupiłbym V7M tylko dołożył do A9 - bo mi V7M zupełnie nie leży. Jest bardzo to A9 do tych X'ów? Mi on też bardzo dobrze leżały. Edytowane 15 Lipca 2015 przez qhash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fury161 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Jutro powinna dojść do mnie,to Ci napiszę jak leży w dłoni w porównaniu do X'ów.Zrobię też zdjęcia X748 leżącej obok A9,to będziesz miał chyba najlepsze porównanie. Także uzbrój się w cierpliwość-jutro odpiszę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 Dzięki - to czekam :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fury161 Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Myszki się niemal bliźniacze jeśli chodzi o kształt i wielkość.Jeżeli pasowały Ci X'y ,to A9 na 100% również będzie Ci pasowała.Jeszcze o te foto się postaram.Najwyżej później edytuje post,dodając zdjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2015 ok dzięki- a trzymałeś może V7M ? bo ja taką kupiłem i mi bardzo nie pasuje. chodzi mi o porównanie welkości A9 vs V7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...