RudyHDTV Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Witam, chciałbym żebyście złożyli komputer do 4000zł. Komputer ma być z części używanych, jeżeli ktoś by mógł mi pomóc to proszę o zaproszenie na FB. Profil : https://www.facebook.com/jakub.dutkiewicz.186 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Komp za 4k zł i chcesz używki ? W tej kwocie to znacznie lepiej brać nowe części , jest na tyle duża że można złożyć wydajnego kompa . Napisz do czego ma być ten komp . A z tym FB to już pojechałeś po bandzie - po co się rejesterowałeś na forum jak chcesz pomocy na FB , trzeba było tak szukać pomocy a nie na forum . Jak chcesz otrzymać pomoc na forum to pisz na forum , nikt nie będzie wysyłał zaproszeń ani się rejestrował . 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Co Ty od niego wymagasz, przecież jest rudy. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyHDTV Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Naprawdę chcę używki. Jeżeli coś się zjebie, to ja będę miał problem, bo będę musiał kupić nowe części. Komputer ma być do gier, nagrywania i stremowania. Podam specyfikacje co stworzył mi chłopak (16 lat) Procesor i5-4670 za 750 zł (Używka) Powiedział, że podkręcimy go do 4.2 Karta graficzna : MSI GeForce GTX 970 4GB Gaming Używka Płyta główna : Gigabyte GA-Z97-HD3 330 zł Nowa Crucial Ballistix Tactical 2x4GB albo 1x8 cena 170 zł używki Tyle na razie się udało.Jeżeli chciałbyś mi pomóc, to chciałbym być z Tobą pisać na np. gg, FB, może masz Skype, lub Ts'a. Chciałbym wiedzieć co będę miał w komputerze. Komp za 4k zł i chcesz używki ? W tej kwocie to znacznie lepiej brać nowe części , jest na tyle duża że można złożyć wydajnego kompa . Napisz do czego ma być ten komp . A z tym FB to już pojechałeś po bandzie - po co się rejesterowałeś na forum jak chcesz pomocy na FB , trzeba było tak szukać pomocy a nie na forum . Jak chcesz otrzymać pomoc na forum to pisz na forum , nikt nie będzie wysyłał zaproszeń ani się rejestrował . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Oho kolejny jutuber. Jesteś albo głupi albo nieracjonalny albo pijany albo wszystko jednocześnie. Za 4k możesz mieć nowy komputer z i5 i gtx970 na gwarancji, a Ty chcesz wydać 4k na komputer używany z i5 i gtx970 z niewiadomą gwarancją? Kto dał Ci te pieniądze do wydania? Idź i zarób taką sumę, może zmądrzejesz. Edytowane 13 Lipca 2015 przez GeMtin1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyHDTV Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Zarobione. Dobra, poproszę o złożenie komputera na Facebooku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 A ja ( nie tylko ja ) chciał bym abyś pisał na forum jak mieć pomoć . Mało kto ci pomoże na FB/GG itp. I tak jak mówi GeMetin 1 - pakowanie 4k zł w użyski to nie najlepszy pomysł , tym bardziej że możesz mieć to samo z normalną , pełną gwarancją . Przejrzyj sobie ten artykuł - zestawy za 3 600 zł i 4 000 zł powinny ci pasować . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrupnikPL Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Ekspertem nie jestem, ale do nagrywania/streamowania lepiej się nada jakiś i7. Mam i5-4460 I żałuję że nie uzbierałem więcej kasy i nie kupiłem i7, bo normalnie w gry gram w FullHD a przy streamowaniu muszę schodzić do 720p60. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz1993 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 troll jak ich mało. 4k używki i to takie które kupisz nowe za 4k ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...