borda Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Witam, Nie siedzę kompletnie w temacie laptopów. Poszukuję używki do 1500 zł, zależy mi głównie na dobrym ekranie, sprawnym działaniu systemu (SSD - mus). Fajnie aby też był dobrze wykonany. Grać na nim nie będę. Za jakimi modelami się rozglądać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) W używki bym się nie pchał bo nic ciekawego nie dostaniesz w tej cenie. Z nówek masz Acera E5-571 z i3ulv + 4GB RAM. Posiada fabryczny dysk SSD oraz bardzo mocną baterię - w używkach z tym różnie. Dostajesz nowy sprzęt z pełną 2 letnią gwarancją i specyfikacją wystarczającą do codziennego użytkowania. Edytowane 13 Lipca 2015 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kchteam Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 Z używek możesz rozejrzeć się za laptopami Dell z serii Latitude (E6420, E6430 itp.) Większość z nich ma magnezową obudowę, są bardzo trwałe i w cenie do 1500 zł idzie znaleźć z i5 (z serii M) z matową matrycą i do tego z gwarancją. Plusem jest to, że po podaniu przez sprzedającego service taga, możesz sprawdzić czy to, co ktoś sprzedaje jest tym samym, co wyświetla Ci Dell. [Przemek] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) W używki bym się nie pchał bo nic ciekawego nie dostaniesz w tej cenie. Kolego co jak co, ale akurat lapki używane tanieją jak barszcz w porównaniu do nówek i za 1500zł jest wstanie nawet kupić lapka z I7 choćby z serii Dell E6410, czy nawet Dell Precision M4500, więc nie opowiadaj głupot. http://allegro.pl/e6420-i7-nvidia-ssd-128gb-nowa-bateria-gwar2lata-i5371246550.html http://allegro.pl/laptop-dell-precision-m4500-i5403454991.html Edytowane 14 Lipca 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 Co kto woli, osobiście nie kupiłbym lapka bez gwarancji. "Gwarancją" sprzedawcy z lolegro bym się tak nie cieszył bo jest warta tyle co kebab u Turasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 Uzywane E6420 kupowalem z 2letnia gwara w sklepie... Wiec idz naganiac na x-kom gdzie indziej... 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Autora odsyłam do tego tematu, by się nie powtarzać: http://forum.purepc.pl/topic/367715-1500zł-laptop-do-pracy/ Generalnie: TAK, lepiej kupić używany sprzęt, bo za 1500zł nie dostaniemy nic porywającego - poza HP 250 z kiepską baterią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borda Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Postanowiłem zwiększyć trochę budżet - za 1800 zł wyrwałem nowego Y580 FHD. Dzięki wszystkim za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laprekuan Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 raczej nie nowego bo ten laptop nie jest produkowany chyba juz 2 gi rok ;) a w sprzedazy jest następca następcy tego laptopa więc w kanalach dystrybucyjnych z cala pewnoscia nawet igłą nie została. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Grać na nim nie będę. wyrwałem nowego Y580 FHD. Dzięki wszystkim za pomoc. Nie ma za co. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borda Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 raczej nie nowego bo ten laptop nie jest produkowany chyba juz 2 gi rok ;) a w sprzedazy jest następca następcy tego laptopa więc w kanalach dystrybucyjnych z cala pewnoscia nawet igłą nie została. Nie wiem jak się ten laptop ostał, ale jest nowy, Fabryczne folie itd. Jedyny minius, że jest na gwarancji sklepu a nie producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...