Oracle Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 Witam Czy poza tym, że wersja V3 ma 2 antenki zamiast 3 oraz 1 usb zamiast 2 te routery się czymś różnią? Jeśli dobrze myślę, to starszą wersję lepiej wziąć bo ma lepszy zasięg (1 antenka więcej) i pozwala na podłączenie 2 urządzeń np drukarki i dysku jednocześnie? WG specyfikacji innych różnic nie ma. Przekopałem też internet i nie znalazłem odpowiedzi która wersja jest lepsza. Troche to głupie, że oznaczenie jest identycznie to samo a V3 dopiero na samym routerze jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artymienek Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 Na pudełku widnieje wersja również. Sam zakupiłem ostatnio ten router, trafiłem na V3, ale mi to nie robi różnicy, bo router spełnia założenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oracle Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 Ja też tak zrobiłem i też tak dostałem ale zwróciłem z tytułu niezgodności z umową. Zamierzam jutro się upewnić przed zakupem, że wezmę wersję wcześniejszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...