mateuszplex Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Witam , jakiś czas temu miałem taki problem ze grając w Wiedźmin 3 albo GTA V to po 30 min. grania robił sie czarny ekran i na chwile komp sie zawieszał i gra sie wyłączała po czym pisało " sterownik nvidia przestał działać ale odzyskał sprawność " i pomogło zainstalowanie starych sterowników wersja 347.88 i teraz mam taki sam problem z Call of Duty: Advanced Warfare i macie jakieś rady ? co zrobić Mam taki sprzęt i karta była kupowana w lutym tego roku nowa ze sklepuMój sprzęt :Procesor Intel Core i5-3550, 3.30GHzPłyta Główna : MSI Z77A-G41Pamięć Ram : Crucial Ballistix Tactical 16GBKarta Graficzna : MSI Nvidia GeForce GTX 970Zasilacz : FSP FORTRON Raider S 650W 80PlusChłodzenie Procesora : Zalman X10 PreformaObudowa : Zalman Z5Dysk HDD : Seagate 1TBDysk SSD : Kingston 240GB V300Nic nie było nigdy podkręcane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 Skręć kartę w msi afterburner, sprawdź jaki masz asic w gpuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artymienek Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Jeśli karta nie kręcona to zacznij może od zwiększenia Power Limit w msi afterburner na maksa. U mnie karta potrafiła dobić do 100% i wtedy sterownik wyrzucał błąd. To jest jedyna zmiana jaka rozwiązała mi problem z podkręcaniem tej karty nawet, dziwnie nisko jest ustawiony on w bios. Edytowane 19 Lipca 2015 przez artymienek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszplex Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 Skręć kartę w msi afterburner, sprawdź jaki masz asic w gpuz Jak mocno przykręcić o 50mhz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...