Skocz do zawartości
cracko

Efektywne podświetlanie za kilkanaście złotych ???

Rekomendowane odpowiedzi

A jednak - pare diód - pare rezystorów i STANDARDOWA OBUDOWA staje się wypasem na maxa. Dodatkowo można z nudów walnąć przezroczystą ściankę. Ale nie o to tu chodzi - tutaj CENA! jest kluczem sukcesu.

nadal nie mam HTML więc jak zwykle LINQ- http://www.overclocking.pl/modules.php?nam...=article&sid=40

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak ciągle siedzisz na kaprawym atari ST z magnetofonem to rzeczywiście po <span style="color:red;">[ciach!]</span>A. Ale po <span style="color:red;">[ciach!]</span>a TY TU SIEDZISZ. to jest forum z działem MODYFIKACJE a jak ci nie pasuje to przejdź się na emulatory albo na forum.wp.pl :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

foty tamtego chiefa to chyba jakis max retusz w photoshopie lub cyfrak zdupiaty , LUB katody tam sa - bardzo trudno osiagnac taki efekt jak w tym chiefie ..... :/ pozatym podswietlanie diodami to nie nowosc :/

Ale musisz przyznać kurde że ładnie im to wyszło. Ja teraz zaczynam męczyć normalną standardową obudowę i jak czegoś dokonam ( na ledy wydałem 75pln :P ) to się pochwalę

pozdrawiam :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale musisz przyznać kurde że ładnie im to wyszło. Ja teraz zaczynam męczyć normalną standardową obudowę i jak czegoś dokonam ( na ledy wydałem 75pln :P ) to się pochwalę

pozdrawiam  :wink:

75 peso na LED'y ??? 8O 8O 8O to po ile Ty je brales ??? - nie lepiej jeszcze dollozyc bylo 14 peso i kupic 2 katody w chieftcu ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozdrawiam  :wink:

75 peso na LED'y ??? 8O 8O 8O to po ile Ty je brales ??? - nie lepiej jeszcze dollozyc bylo 14 peso i kupic 2 katody w chieftcu ??

heheh kupiłem 24 diody i zaczne zabawe - zapodaj mi prosze link do tych katodek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze to mi tutaj nie skacz, po drugie nie przepisuj newsów z overclocking.pl bo to nie wnosi nic nam na ten bord, lepeij pokoż co ty zpłodziłeś ...

na pewno sie pochwale a tymczasem - pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT :

no offence ale  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

Dołączona grafika

:lol:  :lol:  :lol:

Nie no <span style="color:red;">[ciach!]</span>a zajebisty :lol:

75 zeta to rzeczywiscie juz bym wolał coś porządnego kupić i nie kombinować. Ja wydałem na oświetlenie kompa jakieś 20zł. :D Niestety brak aparatu i zdjęcia pokaże w przyszłym tygodniu w już założonym przezemnie topicu.

Pozdro.

Bonk :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SIEMA. NA POCZATKU POSTU KTOS PODAL LINK DO STRONY O OVERLOCKINGU. STRONA WYDAWALA MI JAKAS TAKA ZNAJOMA. NO I ZECZYWISCIE ZNALEM JA. www.polski-boks.com , TA STRONA POWSTALA PEWNIE POZNIEJ NIZ TA O OVERLOCKINGU. NIE LUBIE CZEKOS TAKIEGO, ZWYKLE POZERSTWO, STRONE POWINNI ZABLOKOWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm <span style="color:red;">[ciach!]</span>licie Hipolicie taki efekt to ja moge zrobić w aparacie cyfrowym (tryb zdjęć nocnych[sowa]) +Photo Shop . I po drugie 75 zł na diody , chore troche , ale róbta co chceta .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SIEMA. NA POCZATKU POSTU KTOS PODAL LINK DO STRONY O OVERLOCKINGU. STRONA WYDAWALA MI JAKAS TAKA ZNAJOMA. NO I ZECZYWISCIE ZNALEM JA. www.polski-boks.com , TA STRONA POWSTALA PEWNIE POZNIEJ NIZ TA O OVERLOCKINGU. NIE LUBIE CZEKOS TAKIEGO, ZWYKLE POZERSTWO, STRONE POWINNI ZABLOKOWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zainteresuj sie http://phpnuke.org/ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SIEMA. NA POCZATKU POSTU KTOS PODAL LINK DO STRONY O OVERLOCKINGU. STRONA WYDAWALA MI JAKAS TAKA ZNAJOMA. NO I ZECZYWISCIE ZNALEM JA. www.polski-boks.com , TA STRONA POWSTALA PEWNIE POZNIEJ NIZ TA O OVERLOCKINGU. NIE LUBIE CZEKOS TAKIEGO, ZWYKLE POZERSTWO, STRONE POWINNI ZABLOKOWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zainteresuj sie http://phpnuke.org/ :D

lol, ale sie poddenerwowal :D Przemol^N pozdrow capsa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, po cholere tyle tych diód, ja kilkoma diodami rozświetliłem obudowe, a wynik bez żadnych retuszów możecie obejrzeć na stronie moded-kompz w galerii na 5 zakładce, obudowa nazywa sie "wojto". Szacuneczek!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi