cracko Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 A jednak - pare diód - pare rezystorów i STANDARDOWA OBUDOWA staje się wypasem na maxa. Dodatkowo można z nudów walnąć przezroczystą ściankę. Ale nie o to tu chodzi - tutaj CENA! jest kluczem sukcesu. nadal nie mam HTML więc jak zwykle LINQ- http://www.overclocking.pl/modules.php?nam...=article&sid=40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Po kiego ch... nam to piszesz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cracko Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 No jak ciągle siedzisz na kaprawym atari ST z magnetofonem to rzeczywiście po <span style="color:red;">[ciach!]</span>A. Ale po <span style="color:red;">[ciach!]</span>a TY TU SIEDZISZ. to jest forum z działem MODYFIKACJE a jak ci nie pasuje to przejdź się na emulatory albo na forum.wp.pl :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 foty tamtego chiefa to chyba jakis max retusz w photoshopie lub cyfrak zdupiaty , LUB katody tam sa - bardzo trudno osiagnac taki efekt jak w tym chiefie ..... :/ pozatym podswietlanie diodami to nie nowosc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cracko Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 foty tamtego chiefa to chyba jakis max retusz w photoshopie lub cyfrak zdupiaty , LUB katody tam sa - bardzo trudno osiagnac taki efekt jak w tym chiefie ..... :/ pozatym podswietlanie diodami to nie nowosc :/ Ale musisz przyznać kurde że ładnie im to wyszło. Ja teraz zaczynam męczyć normalną standardową obudowę i jak czegoś dokonam ( na ledy wydałem 75pln :P ) to się pochwalę pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ale musisz przyznać kurde że ładnie im to wyszło. Ja teraz zaczynam męczyć normalną standardową obudowę i jak czegoś dokonam ( na ledy wydałem 75pln :P ) to się pochwalę pozdrawiam :wink: 75 peso na LED'y ??? 8O 8O 8O to po ile Ty je brales ??? - nie lepiej jeszcze dollozyc bylo 14 peso i kupic 2 katody w chieftcu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Po pierwsze to mi tutaj nie skacz, po drugie nie przepisuj newsów z overclocking.pl bo to nie wnosi nic nam na ten bord, lepeij pokoż co ty zpłodziłeś ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cracko Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ale musisz przyznać kurde że ładnie im to wyszło. Ja teraz zaczynam męczyć normalną standardową obudowę i jak czegoś dokonam ( na ledy wydałem 75pln :P ) to się pochwalę pozdrawiam :wink: 75 peso na LED'y ??? 8O 8O 8O to po ile Ty je brales ??? - nie lepiej jeszcze dollozyc bylo 14 peso i kupic 2 katody w chieftcu ?? heheh kupiłem 24 diody i zaczne zabawe - zapodaj mi prosze link do tych katodek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cracko Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Po pierwsze to mi tutaj nie skacz, po drugie nie przepisuj newsów z overclocking.pl bo to nie wnosi nic nam na ten bord, lepeij pokoż co ty zpłodziłeś ... na pewno sie pochwale a tymczasem - pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ta strona z tego linku sie w jakis magiczny sposob przewija? :lol: :lol: Bo ja chyba czegos nie lapie. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 OT : no offence ale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 OT : no offence ale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nie no <span style="color:red;">[ciach!]</span>a zajebisty :lol: 75 zeta to rzeczywiscie juz bym wolał coś porządnego kupić i nie kombinować. Ja wydałem na oświetlenie kompa jakieś 20zł. :D Niestety brak aparatu i zdjęcia pokaże w przyszłym tygodniu w już założonym przezemnie topicu. Pozdro. Bonk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ja wiem wiem Ładna ksywka i Awatarek ale bez przesady :lol: Nie musicie sie modlic odrazu do mnie :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 >>Tak - to prawda - istnieje możliwość aby nawet z najprostszej obudowy zrobic świecące cudo. No ja nie wiem czy takiej najprostszej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_wlc Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 SIEMA. NA POCZATKU POSTU KTOS PODAL LINK DO STRONY O OVERLOCKINGU. STRONA WYDAWALA MI JAKAS TAKA ZNAJOMA. NO I ZECZYWISCIE ZNALEM JA. www.polski-boks.com , TA STRONA POWSTALA PEWNIE POZNIEJ NIZ TA O OVERLOCKINGU. NIE LUBIE CZEKOS TAKIEGO, ZWYKLE POZERSTWO, STRONE POWINNI ZABLOKOWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Hmmm <span style="color:red;">[ciach!]</span>licie Hipolicie taki efekt to ja moge zrobić w aparacie cyfrowym (tryb zdjęć nocnych[sowa]) +Photo Shop . I po drugie 75 zł na diody , chore troche , ale róbta co chceta . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 SIEMA. NA POCZATKU POSTU KTOS PODAL LINK DO STRONY O OVERLOCKINGU. STRONA WYDAWALA MI JAKAS TAKA ZNAJOMA. NO I ZECZYWISCIE ZNALEM JA. www.polski-boks.com , TA STRONA POWSTALA PEWNIE POZNIEJ NIZ TA O OVERLOCKINGU. NIE LUBIE CZEKOS TAKIEGO, ZWYKLE POZERSTWO, STRONE POWINNI ZABLOKOWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zainteresuj sie http://phpnuke.org/ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 SIEMA. NA POCZATKU POSTU KTOS PODAL LINK DO STRONY O OVERLOCKINGU. STRONA WYDAWALA MI JAKAS TAKA ZNAJOMA. NO I ZECZYWISCIE ZNALEM JA. www.polski-boks.com , TA STRONA POWSTALA PEWNIE POZNIEJ NIZ TA O OVERLOCKINGU. NIE LUBIE CZEKOS TAKIEGO, ZWYKLE POZERSTWO, STRONE POWINNI ZABLOKOWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zainteresuj sie http://phpnuke.org/ :D lol, ale sie poddenerwowal :D Przemol^N pozdrow capsa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 u mnie caps wylaczony to tylko cytowanie posta wyzej :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 u mnie caps wylaczony to tylko cytowanie posta wyzej :roll:sorry, mea culpa, odszczekuje hau hau :) spojzalem na [ quote = ... ] i zle przepisalem :) peace 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 heh, po cholere tyle tych diód, ja kilkoma diodami rozświetliłem obudowe, a wynik bez żadnych retuszów możecie obejrzeć na stronie moded-kompz w galerii na 5 zakładce, obudowa nazywa sie "wojto". Szacuneczek! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...