Chemik16 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) https://www.mailpile.is/ Swego czasu bardzo długo szukałem lokalnego klienta poczty z interfejsem WWW, umożliwiającego podpięcie wielu skrzynek pocztowych i wysyłania wiadomości z dowolnej z nich. Do tego pozwalający na pobranie ich offline. W zasadzie kryteria te spełnia Gmail - jednak trzymanie tam wiadomości ze wszystkich moich skrzynek nie uśmiechało mi się specjalnie ... O dziwo nic takiego nie istniało ... Miesiąc temu przyglądając się temu tematowi ponownie trafiłem na powyższy projekt - obecnie w fazie Beta (3), opensource. Jeżeli ktoś szukał podobnego rozwiązania (integracja wszystkich skrzynek na domowym serwerze i dostęp z dowolnej maszyny poprzez WWW) - polecam ;) lepsze to niż thunderbird na wirtualnej maszynie i łączenie zdalnym pulpitem ... Edytowane 19 Lipca 2015 przez Chemik16 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...