Kwiecień Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Tylko się nie przestrasz jak zobaczysz jak jest opakowana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 A co? Znowu mama pakowala? Przy tej mojej robota byla profesjonalna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 odebrałem tą nagrzewnicę i powiem że jest ok Na zdjęciach wyglądała gorzej Ogólnie to jestem zadowolony ale myślę że jestes ździercą :D a co do opakowania jak je zobaczyłem na poczcie to myślałem że albo wąglik albo jakieś zwłoki Jak się dobrałem do wewnątrz to stwierdziłem że jest jednak profesjonalnie zapakowana :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanG Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Mam nadzieje ze nikt sie nie urazi, ze sie podepne ze swoim krotkim pytankiem pod topic, ktora chlodnica lepsza: z lady czy z 125p (i jak sie ma ich wydajnosc do np. takiej jak kupil kolego z zuka). Pytanie dla kogos kto owe chlodnice zna i potrafi porownac je jakos. Dzieki i pozdrawiam HanG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 A co? Znowu mama pakowala? Przy tej mojej robota byla profesjonalna :) No pewnie że mama :wink: :lol: Ja jak bym zapakował to by nic z nagrzewnicy nie zostało :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 odebrałem tą nagrzewnicę i powiem że jest ok Na zdjęciach wyglądała gorzej Ogólnie to jestem zadowolony ale myślę że jestes ździercą :D a co do opakowania jak je zobaczyłem na poczcie to myślałem że albo wąglik albo jakieś zwłoki Jak się dobrałem do wewnątrz to stwierdziłem że jest jednak profesjonalnie zapakowana :wink: I tak straciłem na tobie 5zł :evil: Ale lepiej żeby służyła komuś w WC niż leżała na półce :wink: Opakowanie w 100% profesjonalne :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Mam nadzieje ze nikt sie nie urazi, ze sie podepne ze swoim krotkim pytankiem pod topic, ktora chlodnica lepsza: z lady czy z 125p (i jak sie ma ich wydajnosc do np. takiej jak kupil kolego z zuka). Pytanie dla kogos kto owe chlodnice zna i potrafi porownac je jakos. Dzieki i pozdrawiam HanG Nikt ich sensownie nie porownywal - do tego trzeba dobrego testu porownawczego, a roznice i tak pewnie wielkie nie beda. Za Lada przemawia jak na razie tylko Morphling :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 odebrałem tą nagrzewnicę i powiem że jest ok Na zdjęciach wyglądała gorzej Ogólnie to jestem zadowolony ale myślę że jestes ździercą :D a co do opakowania jak je zobaczyłem na poczcie to myślałem że albo wąglik albo jakieś zwłoki Jak się dobrałem do wewnątrz to stwierdziłem że jest jednak profesjonalnie zapakowana :wink: I tak straciłem na tobie 5zł :evil: Ale lepiej żeby służyła komuś w WC niż leżała na półce :wink: Opakowanie w 100% profesjonalne :lol: :lol: 8) to ile ty za nią dałeś :?: Teraz jak ją wyczyściłem i wyprostowałem żeberka na co straciłem cały dzień wygląda zarąbiście Tereaz ją jeszcze wypucuję zeby sie świeciła i będzie cool a i po tym sprawdzę jej szczelność Muszę zacząć kombinować jak ją wsadzić do mojego Enlighta7233 (ta nagrzewnica jest większa niż myślałem ale jestem zadowolony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Dałem 50zł :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Mam nadzieje ze nikt sie nie urazi, ze sie podepne ze swoim krotkim pytankiem pod topic, ktora chlodnica lepsza: z lady czy z 125p (i jak sie ma ich wydajnosc do np. takiej jak kupil kolego z zuka). Pytanie dla kogos kto owe chlodnice zna i potrafi porownac je jakos. Dzieki i pozdrawiam HanG Nikt ich sensownie nie porownywal - do tego trzeba dobrego testu porownawczego, a roznice i tak pewnie wielkie nie beda. Za Lada przemawia jak na razie tylko Morphling :wink: Hmmm zawsze jakiś autorytet :P Pozatym nie warto się dotykać niczego od kaszlaka ;-) (125p to kaszlak :?: :oops: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...