Skocz do zawartości
jakac

powiedźcie czy ta nagrzewnica jest miedziana

Rekomendowane odpowiedzi

odebrałem tą nagrzewnicę i powiem że jest ok Na zdjęciach wyglądała gorzej Ogólnie to jestem zadowolony ale myślę że jestes ździercą :D

a co do opakowania jak je zobaczyłem na poczcie to myślałem że albo wąglik albo jakieś zwłoki Jak się dobrałem do wewnątrz to stwierdziłem że jest jednak profesjonalnie zapakowana :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieje ze nikt sie nie urazi, ze sie podepne ze swoim krotkim pytankiem pod topic, ktora chlodnica lepsza: z lady czy z 125p (i jak sie ma ich wydajnosc do np. takiej jak kupil kolego z zuka). Pytanie dla kogos kto owe chlodnice zna i potrafi porownac je jakos.

Dzieki i pozdrawiam

HanG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odebrałem tą nagrzewnicę i powiem że jest ok Na zdjęciach wyglądała gorzej Ogólnie to jestem zadowolony ale myślę że jestes ździercą :D

a co do opakowania jak je zobaczyłem na poczcie to myślałem że albo wąglik albo jakieś zwłoki Jak się dobrałem do wewnątrz to stwierdziłem że jest jednak profesjonalnie zapakowana :wink:

I tak straciłem na tobie 5zł :evil: Ale lepiej żeby służyła komuś w WC niż leżała na półce :wink: Opakowanie w 100% profesjonalne :lol: :lol: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieje ze nikt sie nie urazi, ze sie podepne ze swoim krotkim pytankiem pod topic, ktora chlodnica lepsza: z lady czy z 125p (i jak sie ma ich wydajnosc do np. takiej jak kupil kolego z zuka). Pytanie dla kogos kto owe chlodnice zna i potrafi porownac je jakos.

Dzieki i pozdrawiam

HanG

Nikt ich sensownie nie porownywal - do tego trzeba dobrego testu porownawczego, a roznice i tak pewnie wielkie nie beda.

Za Lada przemawia jak na razie tylko Morphling :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak straciłem na tobie 5zł :evil: Ale lepiej żeby służyła komuś w WC niż leżała na półce :wink: Opakowanie w 100% profesjonalne :lol: :lol: 8)

to ile ty za nią dałeś :?: Teraz jak ją wyczyściłem i wyprostowałem żeberka na co straciłem cały dzień wygląda zarąbiście Tereaz ją jeszcze wypucuję zeby sie świeciła i będzie cool a i po tym sprawdzę jej szczelność

Muszę zacząć kombinować jak ją wsadzić do mojego Enlighta7233 (ta nagrzewnica jest większa niż myślałem

ale jestem zadowolony :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki i pozdrawiam

HanG

Nikt ich sensownie nie porownywal - do tego trzeba dobrego testu porownawczego, a roznice i tak pewnie wielkie nie beda.

Za Lada przemawia jak na razie tylko Morphling :wink:

Hmmm zawsze jakiś autorytet :P Pozatym nie warto się dotykać niczego od kaszlaka ;-) (125p to kaszlak :?: :oops: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi