monster4x4 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2015 Siemka wszystkim szukam pomocy przy wyborze tableta głównie do filmów/gier (tych starszych)1. Jaki wybrać system? jestem nastawiony bardziej pod windowsa bo raczej nie znajde zbyt dobrego tableta za 350zł na androidzie (i chyba wole windowsa )2. Czy na tabletach z windowsem bede w stanie pograć w : cs 1,6 / call of duty 1,2 /colina 2 / nfsy un 1,2,MW ? Mam kilka propozycji pomożecie coś wybrać?1. Tablet wydaje się fajny + drogie dodatki ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy jest żyroskop czyżby to było powodem tak atrakcyjnej ceny?-http://allegro.pl/tablet-8-intel-quad-4x1-3-16gb-ips-win8-1-office-i5500433984.html2. Ten polecił mi znajomy ma mocną baterię i tyle o nim wiem -http://allegro.pl/tablet-modecom-freetab-8025-ips-16gb-w8-1-etui-m-i5550976810.html3. Osobiście wybrałem ten tablet niestety też nie ma w nim informacji o żyroskopie, skusiło mnie tylko i wyłącznie HDMI (ale tym się nie sugerujcie i bez się obejdzie)-http://x-kom.pl/p/239482-tablet-8-goclever-insignia-800-win-z3735e-1024mb-16gb-win8-1.htmlZ góry dziękuję wszystkim serdecznie za pomoc i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) po pierwsze - im literka przy CPU bliższa początku alfabetu - tym procesor wydajniejszy. alcelerometr ma każdy model, ale i tak żadna gra na win tego nie wykorzysta. w zasadzie nie wiem jak ty chcesz grać na tym w CS i COD ... z klawiaturą i myszką ? wszystkie 3 to w zasadzie ten sam szrot, colorovo ogólnie trzymał nieco lepszą jakość, ale ta firma już nie istnieje - nie wiem na jakiej zasadzie realizują teraz gwarancję. Goclevery to syf. 1. masz jeszcze kontroler o wartości 60zł.i bezwartościowy futerał. Edytowane 26 Lipca 2015 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 W tej cenie nie widzę nic sensownego z Windowsem. Najtańszy sensowny sprzęt w tych cenach to ten z Androidem - Ideatab A3500L/A3500FL, ostatecznie Galaxy Tab Lite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monster4x4 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 Właśnie o to chodzi żeby móc podpiąć klawiaturę i myszkę. Ten modecom nie poradzi sobie z cs 1.6 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) wszystkie mają te same bebechy. (cpu E,F) poradzą sobie ze wszystkimi ww. grami. chociaż będziesz musiał bardzo dbać o porządek - przy 1GB ramu będziesz miał jakieś 200MB na swoje zabawki .. do tego z 1GB wolnego na C po aktualizacji Edytowane 26 Lipca 2015 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...