Gość GRAHAM. Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 Minelo juz troche czasu od premiery telefonu. Nadal nie wiem co wybrac, czy wersje ze Snapem czy Exynosem. Jednak ciekawi mnie co sie zmienilo od czasu opublikowania wersji Androida Lollipop. Jak zachowuje sie SGS note 4 na Exynosie? Ktos moze powiedziec cos konkretnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 Mam notke 2, kupiłem po 1500zł, teraz chodzą po 400-500zł. Po, 1,5 roku. Kupisz nota 4 na dwa lata i zmienisz pewnie na inny, tak więc, dylematy masz nieistotne. http://www.purepc.pl/urzadzenia_mobilne/snapdragon_czy_exynos_samsung_galaxy_note_4_n910f_vs_n910c?page=0,8 Oba mają swoje wady zalety. Ja kupiłbym nowszą konstrukcją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2015 W sumie to nie wiem czy jest sens pakowania się teraz w N4. N3 niewiele słabszy a o wiele tańszy. Druga sprawa to że, niby 13 sierpnia ma być premiera Note 5, więc ceny N4 powinny zacząć spadać powoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2015 Inna sprawa, że 1440 x 2560 mimo wszystko chyba tylko "psuje" telefon i FHD jest lepsze. Tak jest w przypadku np LG G3. Grzeje się, muli, słabe trzymanie na baterii w stosunku do swojego brata G2. Tak samo może być Note 4 vs Note 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2015 A w LG to nie wina cpu od qualcoma (slawny snap 810 aka grzalka)? Teraz Q chce wydac 820 i juz chodza sluchy ze to kolejny grzejnik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2015 Generalnie przez te QHD, czy jak tam to nazwali, telefony w zasadzie nic nie zyskały poza mniejszym trzymaniem na baterii i większym obciążeniem, grzaniem się itd.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...