Labus Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) Witam Postanowiłem wymienić stary zasilacz Antec na inny z większym wentylatorem i lepszą kulturą pracy. Zasilacz jest montowany na górze obudowy. Obudowa to stary model Antec NSK4480 zaś zasilacz to xfx ts 450. Mam maly problem z montażem. Wentylatorem w górę czy dół? Edytowane 26 Lipca 2015 przez Labus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 Podaj budżet. Wentylatorem w dół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labus Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 Zasilacz został już kupiony. To wspomniany wyżej xfx 450. Zamontowałem go wentylatorem w dół pomimo tego, że w obudowie nie ma na dole kratki wypuszczająej powietrze na zewnątrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 Racja, masz już zasilacz - trochę się zaplątałem. Po co kratka na dole? Zasilacz wciąga powietrze od strony wentylatora (z wnętrza obudowy) i wydmuchuje je z tyłu zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...