Jabar83 Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2016 Szkoda że tak spartolili ten tytuł. Już wielu narzekało na 2'jkę, ale ja tam dobrze wspominam drugą część i często do niej wracam. Bugi i do tego grafika zeszłej generacji faktycznie może zniechęcać. Zwłaszcza że fabuła/misje nijak się maja do 2'jki nie wspominając pierwszej częsci. Ja tam sobie daruje. Kolejny zmarnowany dobry tytuł. Dla mnie ta seria stała wyżej niż GTA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2016 Dwójka w porównaniu z trójką to był majstersztyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KGHM Zagłębie Lubin Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2016 żródło INTERNET Zalety: MuzykaWady: Banalna fabuła – zabili, zemsta, zabijanie wrogów Misje w których zawsze musimy zabić słabego przeciwnika, bronionego przez jeszcze słabszą obstawę Niewyobrażalna powtarzalność wszystkiego co robimy Znudzicie się po 3h grania – a obiecuję, że cały czas jest tak samo. Otwarty świat to żart. Interakcja z otwartym światem jest jak interakcja z kamieniem Graficznie bardzo słaba. Porównanie do GTA tego tytułu to kuriozum Ta gra ma pewną cechą wspólną z No Man’s Sky generowane losowo budynki i wnętrza z tym, że kombinacji jest mniej Jest tylko kilka rodzajów przeciwników. Większość z nich wygląda identycznie łącznie z twarzą. Wyzwania w tej grze nie istnieją. Nic w tej grze nie przypomina Mafii II – ani klimat, ani fabuła ani realizacja. Mafia II była pod wszystkim względami grą lepszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...