Skocz do zawartości
wako

wymagania bartona 2500+ odnosnie MOBO

Rekomendowane odpowiedzi

mam plyte glowna - jak w podpisie... (8k9a) w instrukcji mam napisane ze moge wlozyc proca do 2600+ wlacznie... nie wiem czy upgrade bios cos zmienil, ale na stronie producenta nie jest napisane o tym ograniczeniu poniewaz bartony sa troche zmienione w stosunku do zwyklych xp`eków moje pytanie brzmi czy moja plyta bedzie w stanie obsluzyc tego procka nalezycie. moja plyta - podobnie jak 8rda+ posiada maxymalne fsb 333mhz... zauwazylem rowniez, ze osoby na tym forum smigaja z bartonem wlasnie na 8rda+ wiec mysle ze i u mnie bedzie dzialac poprawnie, ale poniewaz pewny nie jestem prosze o Wasze odpowiedzi na ten temat...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po pierwsze a jaka to plyta 8kga 8O :? a jesli takowa posiadasz to podaj na jakim chipsecie osobiscie o takiej mobo nigdy nieslyszalem, po drugie 8rda(+) od jakis dwoch m-cy ma oficjalna obsluge fsb 400 a zreszta od poczatku smigala na 400 :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na tym forum Niemiec ma/mial taka plyte glowna, chipset to via kt400

wiecej informacji (jak potrzeba) na oficjalnej stronie producenta - link ponizej:http://web.epox.com/html/motherboard.asp?p...=EP-8K9A&lang=1

ROTFL przeciez to 8k9(dziewięć)A :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to mobo ma wielu uzytkownikow naszego forum

wracajac do tematu barton na kt400 wchodzi spox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...