wako Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 mam plyte glowna - jak w podpisie... (8k9a) w instrukcji mam napisane ze moge wlozyc proca do 2600+ wlacznie... nie wiem czy upgrade bios cos zmienil, ale na stronie producenta nie jest napisane o tym ograniczeniu poniewaz bartony sa troche zmienione w stosunku do zwyklych xp`eków moje pytanie brzmi czy moja plyta bedzie w stanie obsluzyc tego procka nalezycie. moja plyta - podobnie jak 8rda+ posiada maxymalne fsb 333mhz... zauwazylem rowniez, ze osoby na tym forum smigaja z bartonem wlasnie na 8rda+ wiec mysle ze i u mnie bedzie dzialac poprawnie, ale poniewaz pewny nie jestem prosze o Wasze odpowiedzi na ten temat... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 po pierwsze a jaka to plyta 8kga 8O :? a jesli takowa posiadasz to podaj na jakim chipsecie osobiscie o takiej mobo nigdy nieslyszalem, po drugie 8rda(+) od jakis dwoch m-cy ma oficjalna obsluge fsb 400 a zreszta od poczatku smigala na 400 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 na tym forum Niemiec ma/mial taka plyte glowna, chipset to via kt400 wiecej informacji (jak potrzeba) na oficjalnej stronie producenta - link ponizej: http://web.epox.com/html/motherboard.asp?p...=EP-8K9A&lang=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Barton wejdzie spokojnie, moze nawet 3200, jak dzielnik będzie odpowiedni- wszystkie na FSB 166 powinny działać bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 na tym forum Niemiec ma/mial taka plyte glowna, chipset to via kt400 wiecej informacji (jak potrzeba) na oficjalnej stronie producenta - link ponizej:http://web.epox.com/html/motherboard.asp?p...=EP-8K9A&lang=1 ROTFL przeciez to 8k9(dziewięć)A :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to mobo ma wielu uzytkownikow naszego forum wracajac do tematu barton na kt400 wchodzi spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 wystarczy instrukcję obsługi płyty poczytać. barton wymaga magistrali 166/333 a KT400 ma obsługę FSB 166/333 więc nie będzie problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...