Skocz do zawartości
akwarek123

Sprzęt do CS:GO 200 fps stałych wydatek do 2000 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Szukam porządnego i wydajnego komputera do CS:GO do 2000 zł może być mniej to wskoczy jeszcze klawiatura mechaniczna ;)
- Czy potrzebne ci USB 3.0 i SATA 3? Raczej tak
- Czy potrzebne ci są porty 5.1 dla głośników? Nie posiadam kartę zewnętrzną
- Czy masz coś ze starego komputera (np. obudowa, dysk i nagrywarka, proszę podać interfejs IDE/ATA lub SATA) - posiadam obudowę dyski twarde i nagrywarkę interfejs SATA
- Jaki masz monitor (wielkość i rozdzielczość natywna)? BENQ 2411Z 144hz 24"

- Do czego wykorzystujesz komputer? CS:GO 
wesoly.gif 

Mianowicie tak jak w temacie. Sprzęt do CS:GO do stałych 200 klatek pod monitor 144 hz. Morele, Agito, x-kom.pl wchodzi w gre. Karta graficzna konkretnie od Nvidii. 

Poprosiłbym dwa zestawy. Jeden z klawiatura mechaniczną max do 2100 i jeden bez klawiatury do 2000. 

Dzięki wielkie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem to ze Sourcem Radeony radzą sobie trochę lepiej.

W internecie jest bardzo dużo zestawów STRICTE do CSGO, także nie wiem czy ten temat ma duży sens.

Podaj jeszcze rozdziałke na jakiej masz zamiar grać i coś spróbujemy poskładać.

//Edit: takie coś złożyłem, niech ktoś mnie poprawi. Dysk i obudowę napisałeś że masz http://www.morele.net/inventory/info/HYFFX6/

Btw. nie kupuj klawiatury mechanicznej, nie daje jakiejś niesamowitej przewagi, lepiej to 100zl dołożyć do innej grafy.

Edytowane przez KrupnikPL
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tylko chodzi mi bardziej o technologie stosowaną przez Nvidię w monitorach Benq LIghtboost itp

Znowu telenowela cs... Zajrzyj do http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_sierpien_2015

zestaw za 2200 spełni twoje oczekiwania, a za 2500 będzie już na maxa wypasiony pod CS'a  co po odjęciu dysku i DVD obniży koszt o jakieś 300 pln. Czyli 1900 albo 2200. Oczywiście zestawy jeszcze można trochę zmodyfikować, ale już miałbyś jakiś pogląd na sytuację. Polecam zestaw za 2500 (-300=2200) warto dołożyć do i5.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi