akwarek123 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2015 Witam. Szukam porządnego i wydajnego komputera do CS:GO do 2000 zł może być mniej to wskoczy jeszcze klawiatura mechaniczna ;)- Czy potrzebne ci USB 3.0 i SATA 3? Raczej tak- Czy potrzebne ci są porty 5.1 dla głośników? Nie posiadam kartę zewnętrzną- Czy masz coś ze starego komputera (np. obudowa, dysk i nagrywarka, proszę podać interfejs IDE/ATA lub SATA) - posiadam obudowę dyski twarde i nagrywarkę interfejs SATA- Jaki masz monitor (wielkość i rozdzielczość natywna)? BENQ 2411Z 144hz 24"- Do czego wykorzystujesz komputer? CS:GO - Mianowicie tak jak w temacie. Sprzęt do CS:GO do stałych 200 klatek pod monitor 144 hz. Morele, Agito, x-kom.pl wchodzi w gre. Karta graficzna konkretnie od Nvidii. Poprosiłbym dwa zestawy. Jeden z klawiatura mechaniczną max do 2100 i jeden bez klawiatury do 2000. Dzięki wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrupnikPL Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Z tego co wiem to ze Sourcem Radeony radzą sobie trochę lepiej. W internecie jest bardzo dużo zestawów STRICTE do CSGO, także nie wiem czy ten temat ma duży sens. Podaj jeszcze rozdziałke na jakiej masz zamiar grać i coś spróbujemy poskładać. //Edit: takie coś złożyłem, niech ktoś mnie poprawi. Dysk i obudowę napisałeś że masz http://www.morele.net/inventory/info/HYFFX6/ Btw. nie kupuj klawiatury mechanicznej, nie daje jakiejś niesamowitej przewagi, lepiej to 100zl dołożyć do innej grafy. Edytowane 31 Lipca 2015 przez KrupnikPL 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akwarek123 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2015 planowana rodziałka 1440x900 bardziej cieszyła by mnie karta od Nvidii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2015 Jak wyżej . Silnik Source lepiej sobie radzi na kartach ATI/AMD niż na kartach NV , choć nie wiem jak to wygląda w praktyce . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akwarek123 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2015 Tak tylko chodzi mi bardziej o technologie stosowaną przez Nvidię w monitorach Benq LIghtboost itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukadev Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2015 Tak tylko chodzi mi bardziej o technologie stosowaną przez Nvidię w monitorach Benq LIghtboost itp Znowu telenowela cs... Zajrzyj do http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_sierpien_2015 zestaw za 2200 spełni twoje oczekiwania, a za 2500 będzie już na maxa wypasiony pod CS'a co po odjęciu dysku i DVD obniży koszt o jakieś 300 pln. Czyli 1900 albo 2200. Oczywiście zestawy jeszcze można trochę zmodyfikować, ale już miałbyś jakiś pogląd na sytuację. Polecam zestaw za 2500 (-300=2200) warto dołożyć do i5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...