aniobar Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Pytam jak laik. Jeżeli kupię karte DVB to oglądać programy z satelity będę mógł oglądać jedynie przy odpalonym kompie, to nie lepiej jest kupić zewnętrzny tuner cyfrowy dla wygody. Ja wiem dekodowanie to jest to czego w tym przypadku zrobić nie można. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Można i to jeszcze jak !! Oczywiście o Canal+ narazie zapomnij ale reszta idzie bez kłopotu. A filmy i teledyski zrzucane na HDD w mpeg2 (czyli tak jak są nadawane) mają jakość identyczną jak w TV !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Jeśli chcesz kupić zewnętrzny (stacjonarny) tuner to omijaj wszystkie FTA szerokim łukiem, bo na nich nic ciekawego nie pooglądasz. Rozejrzyj się najlepiej za Pioneer-em BCT-1430/1530/1630 (terminal cyfry+) z drugiej ręki. Można je łatwo zmodyfikować poprzez prostą wymianę firmware-u i przystosować do dekodowania wielu systemów (tzw. multicam), i to bez ważnej karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniobar Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 a spotkaliście się kiedyś z sytuacją, że ktoś kiedyś kogoś złapał przy tym za rękę? Mam na mysli lewe dekodowanie canalu +. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Ja się nie spotkałem, ale w celach edukacyjnych chyba nie jest to zabronione :) Przeczytaj sobie nową ustawę o ochronie niektórych usług świadczonych drogą elektroniczną opartych lub polegających na dostępie warunkowym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...