Ryszardson Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Witam, problem przedstawia się następująco. Na laptopie jest zainstalowany Windows 8, pewnego razu laptop się zawiesił i kiedy uruchamiam go ponownie to chce on przejść w tryb automatycznej naprawy, po długim ładowanie pojawia się czarny ekran i dalej nic, tylko reset. Próbowałem przeinstalować system na windows 7, po "loading windows files" też pojawia się czarny ekran i koniec. Próbowałem wyczyścic partycje za pomocą killdisk, bootuje kompa z pendrive na którym jest killdisk i zaraz wyskakuje "pxe-e61 media test failure check cable". Wypiąłem dysk z laptopa i wpiąłem do swojego stacjonarnego, co dziwne, po podpięciu dysku mój system również się nie uruchamia! Zatrzymuje się na "uruchamianie systemu windows" i dalej nie pojdzie. Wygląda na to, że dysk jest padnięty, ktoś ma jeszcze jakiś pomysł czego mogę spróbować i czy da się jeszcze coś zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Podłącz dysk "na żywo" do stacjonarki i spróbuj uzyskać screen ze smart w HD Tune Pro. Ale wszystko wskazuje że dysk i tak do kosza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszardson Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dzięki, sprawdziłem i faktycznie dysk do kosza, błędy w smarcie i błędy w error scanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...