Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Witam moj problem polega na tym, że wentylatory w mojej karcie graficznej nie kręcą się. Kręcą się jedynie po włączeniu komputera, a po uruchomieniu systemu windows 10 lub ubuntu po jakims czasie zatrzymuja się. Podczas włączenia jakiejś gry, wentylatory zaczynają się kręcić. Czy wsyzstko jest w porządku czy coś jest nie tak? Zauważyłam to dopiero teraz a mam karte juz miesiąc. Czy ta karta nie nagrzewa się mocno podczas zwykłej pracy np. przeglądanie internetu i nie potrzebuje wentylatorów? Jak to w końcu jest? Wolę zapytać póki jest na gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Wszystko jest w porządku. Chłodzenie działa w trybie pasywnym, gdy karta nie jest obciążona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Karta posiada tryb półpasywny . Jak temperatura GPU wynosi poniżej 62 stopni to wentylatory się wyłączają i włączają dopiero jak temperatura przekroczy 62 stopnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Super dzieki za pomoc, już się bałam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...