MacieX Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Mnie się tam ona podoba .. z trochę wiekszej odleglosci potrafi smiesznie znieksztalcac obraz :) a z bliskiej prawie nic ... a w takiej jak te zapalki bedzie jakis blok wodny :) bo to tylko gora nowej budy z drewna WOOD_TUBE :) juz wkrotce ... moze mi sie uda , moze nei .. bo mam dostepna tylko ruska wiertare ale za to warsztat to cala dzialka :) i miejsce przy kominku wyscielane ta fajna skora :) na ktorej prezentuje scianke. offtopic ---> mówiłem że posprzątam ... znalazła się kasa na kable i tak jeszcze sporo roboty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Bardzo mała ta szyba jest, ale jak popróbujesz jeszcze to może coś ładnego "wystrugasz". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 sam widziales kawalek tej 'szyby' niestety wiekszej opcji nie bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...