LuKaSeKbP Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a :( mam czas do jutra ;] wiec szybkie odpowiedzi :> mam moznliwosc: [14:34] <@LuKaSeKbP> technikum informatyczne / lo informatyczne [14:34] <rYs|off> ma do wybory technikum 4 letnie na wsi albo najlepszo szkole w naszym miescie [14:34] <hCr> technikum 30 km od miejsca zamieszkania vS. najlepsza lO w bialej lo klasa mat-fiz-inf technikum: o specjalizacji zarzadzanie sieciowymi systemami operacyjnymi [1 rok wiecej niz lo] <span style="color:red;">[ciach!]</span>a che mi sie zygac bo niewiem co wybrac ;> jestem lamus i tyle zucie jakies za i przeciw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 LO rulezzzzzzzzzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ja bym sie nie zastanawial nawet. Poszedl bym do LO. Tak zreszta zrobilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 LO najlepsze i to sporo lepsze :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ZA: 1.Nie po to twoja mam dala w kopercie zebys sedl do technikum ;) 2.Matura na 6 Przeciw: 4 lata, zero przyszlosci, utrudniona droga na studia ja bym szedl na twoim miejscu do zawoduwy po<span style="color:red;">[ciach!]</span>cu, a nie na forum placzesz, i ironizujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 lo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 LO roxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 lepiej LO szybciej skończysz, i lepiej cię przygotują do matury, ale to twój wybór, jeśli chcesz się obijać to idź do technikum:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 [...]utrudniona droga na studia[...]polemizowal bym ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 LO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 byl moj topic na ten temat...wiekszosc wybrala i uargumentowala swoj wybor... LO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazder Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Tylko i wylacznie do LO. W technikum nie dosc, ze sie wiele nie nauczysz z samych lekcji, to jeszcze ludzie tam jakby mniej ciekawi chodza (mowie ogolnikami) ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 LO !!! ja sam chodze do technikum i tego zaluje bo g.owno wiem na mature :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 jasne, ze LO jak to ktos kiedys powiedzial LO to przyszlosciowa szkola :P (z drugiej strony zalezy jakie technikum osobiscie w Gdansku ludzie ida do technikum lacznosci, gdyz potem duzo latwiej jest im sie dostac na polibude, bo techinikum ma tam swoje zajecia rowniez i jakeis warsztaty chyba tez organizuje cos tam takiego ) nie wiem jak to jest u Ciebie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 a ja skonczylem małpi gaj czyl. cos tam ekonomicznego co nie przeszkodzilo mi skonczyc pozniej z polibude i uniwerek .:: LO ::. zrobia ci dobra podbudoofke wszechstronnosci z przygotowania do dalszego walczenia o swoje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 idz do zawodówki :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Jestem za LO, bo sam ta poszedłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Stawiam głos na LO :D:D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...