Skocz do zawartości
LuKaSeKbP

Ktora szkola =]

ktora wybrac?  

1. 1. ktora wybrac?

• LO
      20
    • Technikum
      5

Rekomendowane odpowiedzi

<span style="color:red;">[ciach!]</span>a :( mam czas do jutra ;] wiec szybkie odpowiedzi :> mam moznliwosc:

[14:34] <@LuKaSeKbP> technikum informatyczne / lo informatyczne

[14:34] <rYs|off> ma do wybory technikum 4 letnie na wsi albo najlepszo szkole w naszym miescie

[14:34] <hCr> technikum 30 km od miejsca zamieszkania vS. najlepsza lO w bialej

lo klasa mat-fiz-inf

technikum: o specjalizacji zarzadzanie sieciowymi systemami operacyjnymi [1 rok wiecej niz lo]

<span style="color:red;">[ciach!]</span>a che mi sie zygac bo niewiem co wybrac ;> jestem lamus i tyle zucie jakies za i przeciw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZA:

1.Nie po to twoja mam dala w kopercie zebys sedl do technikum ;)

2.Matura na 6

Przeciw:

4 lata, zero przyszlosci, utrudniona droga na studia

ja bym szedl na twoim miejscu do zawoduwy po<span style="color:red;">[ciach!]</span>cu, a nie na forum placzesz, i ironizujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasne, ze LO jak to ktos kiedys powiedzial LO to przyszlosciowa szkola :P

(z drugiej strony zalezy jakie technikum osobiscie w Gdansku ludzie ida do technikum lacznosci, gdyz potem duzo latwiej jest im sie dostac na polibude, bo techinikum ma tam swoje zajecia rowniez i jakeis warsztaty chyba tez organizuje cos tam takiego ) nie wiem jak to jest u Ciebie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja skonczylem małpi gaj czyl. cos tam ekonomicznego co nie przeszkodzilo mi skonczyc pozniej z polibude i uniwerek

.:: LO ::.

zrobia ci dobra podbudoofke wszechstronnosci z przygotowania do dalszego walczenia o swoje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi