PrzyczajonyŁoś Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Witam, mam niemały problem. Kupiłem płytę główną XFX x58i i po zmontowaniu wszystkiego płyta nie wyświetla postu. Świecą się ledy, wiatraczki się kręcą i na wyświetlaczu wyświetlane jest domyślne 88. Procesor: Xeon W3540 Gpu: Radeon HD4850 Ram: 2x2Gb Samsung cl9 1333Mhz Psu: Aerocool KCAS 600W Już żonglowałem ramem po slotach, czyściłem cmos kilka razy i nic. Ktoś coś pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Gwarant pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2015 z inny cpu sprawdzales? nie pamietam, zasilanie do cpu 8 pin? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...