samzi Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2015 więc tak posiadam laptopa asus X X5DA po włączeniu na ekranie pojawia się to co jest na fotkach niżej i mam pytanie do was o co chodzi i czy da radę to naprawić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Dysku nie widzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artulappi1 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Chyba dysk padł Pozdrawiam Artur. P.S. Wysłane z Xperii T3 przez Tapatalk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samzi Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Edition Edytowane 10 Września 2015 przez samzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samzi Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Odświeżam gdyż Wsadzilem do laptopa dysk twardy z innego laptopa na którym był Windows Vista na moim niby był 7 i Pasek startu przelatuje po czym na sekundę wyświetla niebieski ekran jakieś wiersze przelatuja i laptop startuje od nowa Co to oznacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) Wsadzilem do laptopa dysk twardy z innego laptopa na którym był Windows Vista na moim niby był 7 i W tym zdaniu masz odpowiedź , wsadziłeś dysk z innego lapka z kompletnie innymi bebechami ( przynajmniej tak myślę ) , system podczas startu natrafia na sprzęt do którego może nie mieć sterowników stąd takie jajca . Screen z posta #1 sugeruje że dysk odszedł do krainy wiecznych marków . Wstawiłeś dysk z innym systemem , jak możesz to go sformatuj i zainstaluj na nowo system z poziomu tego laptopa . System zainstalowany na innym kompie nie zadziała , będzie się zachowywać jak Vista z posta wyżej . Edytowane 10 Września 2015 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samzi Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 Witam to niestety znowu ja Kupiłem na allegro oryginalny klucz do win7 dostałem link żeby pobrać win obraz ISO wypakowalem Przez winrrar pliki wrzuciłem na pendrive ustawiłem botowanie ale po załadowaniu plików Windowsa wyskakuje błąd jak na fotkach Dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 Na zdjęciach nie widzę żadnego błędu. Załadowano cmd i to tyle widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samzi Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 No właśnie o te cmd mi chodzi ponieważ przy starcie win botuje się z pendrive widać ładowanie plików Windowsa do instalacji przelatuje zielony paseczek i po nim nie powinno wyskoczyć cmd tylko okno do instalacji Windowsa a wyświetla cmd i nic nie można zrobić nie instaluje się nie działa i moje pytanie dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 Użyj Windows USB/DVD Download Tool do stworzenia bootowalnego pena. lub https://rufus.akeo.ie/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samzi Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) po jakichs 10 próbach jakims cudem odpalilo i zainstalowałem tego wina ... ufff Edytowane 8 Października 2015 przez samzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...