uglukha Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Witam, poszukuje malutkiego programu, który na żywo wyświetli jpgi z danego katalogu. W prędkości, którą mu zadam, poniżej sekundy, np. w 15fps (15 obrazów na sekundę). InfranView niestety ma opcję tylko powyżej 1 obrazu na sekundę Wiem, że programy do obróbki filmów mają takie opcje, ale to trochę przerost formy nad treścią ;) potrzebuje tylko tego szybkiego pokazu slajdów. Ktoś ma jakiś pomysł? Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrakader225 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Słyszałem, że Apple Aperture jest do tego zdolny, ale to zapewne odpada biorąc pod uwagę Twoje zapotrzebowanie "na mały program" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Nie jestem pewien, czy tradycyjny program do przeglądania plików wyrobi z ładowaniem obrazków w takim tempie, jeśli nie będzie do tego przystosowany - by całość działała, musi odpowiednio wcześnie buforować te fotki w pamięci. Może program do obróbki wideo to przerost formy nad treścią, ale właśnie taki program gwarantuje zrobienie tego płynnie i zgodnie z wytycznymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...