Juniorex Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Witam , mam problem związany prawdopodobnie z chłodzeniem komputera.Głośno chodzi, nawet jak założę słuchawki to słychać dość głośno.Grzeje się tak że można by na nim usmażyć jajecznicę. Czyściłem go dokładnie , wyczyściłem radiator itp. Zasilacz 500V. Załączam moje podzespoły i temperatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) V to symbol napięcia a nie mocy . Chłodzenie box czy jakieś lepsze ? Jak wygląda wentylacja w obudowie - ile masz wentylatorów , jakie to są wentylatory ( ich rozmiar ) oraz jak są rozmieszczone ? Temperatury to idle czy stress ? Ciekawe co kryje się pod oznaczeniem TMPin 2 . Choć patrząc po tym co masz to na 99% jakieś [ciach!]o z allegro / hipermarketu z 1-2 wentylatorami 80-92 mm albo wcale ich nie ma . A jak buda jest w ogóle dziwna np. bardzo mała z montażem zasilacza z przodu na górze to już w ogóle tragedia . Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez reyden 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...