andzi Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam. Znajomy poprosił mnie o złożenie komputera w cenie do około 5500 zł. Na razie złożyłem coś takiego --> http://www.morele.net/inventory/info/2nOYwE/ Zastanawiam się czy zasilacz, który dobrałem będzie odpowiedni. Dodatkowo w cenie musi się znaleźć klawiatura, mysz i pad od xbox 360, dlatego złożony zestaw kosztuje niecałe 5300 zł. Liczę na Wasze sugestie. Dzięki! :) Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez andzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolar444 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Do czego ma być ten sprzęt ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzi Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Gapa ze mnie. Komputer do gier i photoshopa. Na 16 GB pamięci uparł się kolega, bo wątpię, żeby było mu aż tyle potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artulappi1 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Do Photoshopa się przyda 16GB Pozdrawiam Artur. P.S. Wysłane z Xperii T3 przez Tapatalk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzi Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Może faktycznie przyda mu się. W każdym razie zasilacz styknie, czy poszukać czegoś lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...