PC_Master Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Witam, Jaką realistyczną kierownicę do symulatorów samochodowych byście mi polecili ? Wymagania: -realizm -ręczna skrzynia biegów -pełen "zestaw" pedałów (sprzęgło, hamulec, gaz) -umiarkowana cena (800-1200 zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Realistyczna kierownica, to tylko samoróbka. A jak wolisz gotowca, to w tej cenie tylko Logitech g27, ewentualnie szukać używanego Fanateca. Ogólnie za komplet tego drugiego (kierownica, skrzynia i pedały) to trzeba wybulić tak z min. 1600zł... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Master Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2015 W takim razie nie stać mnie na realistyczny sprzęt, ale cóż... Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Dzięki za info. Wkrótce zorganizuję sobie G27 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Master Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Edt: popatrzyłem w necie. Ta kierownica nie działa z XO i PS4, jest jakaś, która by obsłużyła wszystkie te platformy ? PS4, XO i PC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Jest G29 (PS3 i PS4) oraz G920 do PC i klocka. Czegoś bardziej uniwersalnego nie znam... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Master Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Ok, dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...