MagicPS Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam! Chciałem prosić o pomoc w wyborze monitora. Czytałem trochę o różnych monitorach, ale ciągle nie mogę się zdecydować, który wybrać. Używany byłby do gier (przede wszystkim CS:GO), ale także do oglądania filmów/seriali. Jedyna rozdzielczość, która wchodzi w grę to 24", a cena to maksymalnie 850 (900zł). Rozważane przeze mnie monitory to: iiyama XB2483HSU-B1 BenQ BL2410PT BenQ GW2460HM BenQ EW2440L Który z nich polecacie najbardziej? A może jest coś jeszcze wartego uwagi? Może ktoś z Was używa, któregoś z tych monitorów i nie żałuje zakupu ;) Dziękuje z góry za pomoc! Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez MagicPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Ostatnio kupiłem właśnie tą iiyamkę i monitorek jest świetny. Co prawda sam już nie gram, ale teraz odwiedził mnie chrześniak, który katuje kompa i te jego LegoBatmany2/3 wyglądają ślicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...