Skocz do zawartości
Pawsoon

apu, jaka płyta (300zl)

Rekomendowane odpowiedzi

Na razie apu gdyż czekam na rozwój wydarzeń ,zen ,no i intel musi stanieć .Poza tym budżet mam ograniczony do max 1500.Gram w cs:go no i chciałbym odpalić gta5 na 720p oraz od czasu do czasu sc2. Nie chce inwestować w coś innego bo szkoda mi kasy ,gdy za rok będę decydował się na zen czy intel. A to i tak wymusi zmianę płyty i pewnie większości zestawu. To jak ktoś pomoże ?

Edytowane przez Pawsoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@tesel - a czemu nie? :) W obudowie po lewej, na górze (22x19x9cm) - składam osobnikowi idącemu na studia kręcone APU A8 z dużym coolerem, SSD 240GB i Pico (do zastosowań ogólnych + stare gierki).

Jak się pojawi mocna integra z własną pamięcią - tak żeby dorównać GTX750 (obojętnie czy Intel, czy AMD), to składam takiego malucha dla siebie, jako główny komp... ;) (APU AMD/Intel + 16GB + SSD 0.5TB).

khgctLFh.jpg

Edytowane przez rzymo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tesel ty uparciuchu ,powiedziałem ,że nie zainwestuje w intela chce apu bo jak zdecyduje się na zen lub intela to wszystko wymienić będę musiał. Moje pytanie takie jak w 1 poście. Ewentualnie złóż mi coś Z TYM APU, Proszę  :> Poza tym z apu da się złożyć taniej mam dysk i nagrywarkę.

Edytowane przez Pawsoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 Procesor AMD A10-7870K, 4 Core, 3,9 GHz (Godavari), Radeon R7 Box (AD787KXDJCBOX) 599,00 zł 
2 Pamięć G.Skill DDR3 8GB (4GBx2) 2133MHz, CL9, Ares LowProfile Dual (F3-2133C9D-8GAB) 244,80 zł 
3 Zasilacz EVGA 430W (100-W1-0430-KR) 178,30 zł 
4 Płyta główna ASRock FM2A88X Extreme4+, A88X, DualDDR3-2133, SATA3, RAID, ATX (FM2A88X Extreme4+) 315,00 zł 
5 Obudowa Raijintek Arcadia - USB 3.0 - czarna (0R200004) 128,00 zł 
1465,10 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi